Dziewczyny test normalny, czułość 25, 12 dni od podania zastrzyku ovitrelle, 12 dni po inseminacji i prawdopodobnie tez 12 dni po owulacji.
Czy to zastrzyk? Boje sie rozczarowania.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny test normalny, czułość 25, 12 dni od podania zastrzyku ovitrelle, 12 dni po inseminacji i prawdopodobnie tez 12 dni po owulacji.
Albo zastrzyk albo.... to bedą bardzo długie dwa dni...Coś tam się kryje powtórz za 2 dni[emoji6]
coś tam widaćDziewczyny test normalny, czułość 25, 12 dni od podania zastrzyku ovitrelle, 12 dni po inseminacji i prawdopodobnie tez 12 dni po owulacji.
Za dwa dni zrób ClearBlue (chyba jest dostępny w Polsce). Tutaj w USA większość klinik zaleca testy elektroniczne, są ultra czułe i nietrzeba wpatrywać się czy są te 2 kreski czy nie, no i wiadomo badanie krwi najważniejsze.Dziewczyny test normalny, czułość 25, 12 dni od podania zastrzyku ovitrelle, 12 dni po inseminacji i prawdopodobnie tez 12 dni po owulacji.
Co do tych testów to chyba zastrzyk tez wykryją jako ciaze tak ?Za dwa dni zrób ClearBlue (chyba jest dostępny w Polsce). Tutaj w USA większość klinik zaleca testy elektroniczne, są ultra czułe i nietrzeba wpatrywać się czy są te 2 kreski czy nie, no i wiadomo badanie krwi najważniejsze.
Ja po pierwszej IUI po zastrzyku miałam widoczną kreskę w dniu spodziewanej miesiączki. Na betę nie dotarłam bo wtedy mieszkałam na zadupiu i miałam ze 30 km, miesiączka przyszła jakoś 2 dni później, więc akurat w moim przypadku test się pomylił. Teraz napewno zrobię betę IUI 16.12, beta 30.12Co do tych testów to chyba zastrzyk tez wykryją jako ciaze tak ?
Betę zrobię napewno ... ale nie wiem czy jutro czy jeszcze poczekam
To juz chyba przestane mnie nadzieje ze ta kreseczka to cos więcej niż zastrzyk było by zbyt pięknie... trzymam kciuki za betęJa po pierwszej IUI po zastrzyku miałam widoczną kreskę w dniu spodziewanej miesiączki. Na betę nie dotarłam bo wtedy mieszkałam na zadupiu i miałam ze 30 km, miesiączka przyszła jakoś 2 dni później, więc akurat w moim przypadku test się pomylił. Teraz napewno zrobię betę IUI 16.12, beta 30.12
Nadzieję trzeba mieć zawsze , ja bardziej jestem zwolenniczką IVF ze względu na mój wiek - 36 lat. Jednak chyba w każdym kraju jest zasada 3 IUI i dopiero IVF. Moja rodzona siostra była przypadkiem beznadziejnym, 11 lat starań, pierwsze podejście do IVF i udane w wieku 35 lat (klinika InVimed Warszawa - polecam). Powodzenia.To juz chyba przestane mnie nadzieje ze ta kreseczka to cos więcej niż zastrzyk było by zbyt pięknie... trzymam kciuki za betę
Ja jestem z Krakowa, mamy jedno dziecko, staramy sie jakieś 5-6 miesięcy liczę sie z ivf ze może byc konieczne żeby nie tracić czasu.. mam 31 latNadzieję trzeba mieć zawsze , ja bardziej jestem zwolenniczką IVF ze względu na mój wiek - 36 lat. Jednak chyba w każdym kraju jest zasada 3 IUI i dopiero IVF. Moja rodzona siostra była przypadkiem beznadziejnym, 11 lat starań, pierwsze podejście do IVF i udane w wieku 35 lat (klinika InVimed Warszawa - polecam). Powodzenia.