16 dptA który dpt?
reklama
Kochana teraz najważniejszy jest przyrost, nie wartość. Beta jest piękna ja zaczynałam od 102,7 a właśnie zaczynamy 23 tydzień Gratulacje myszko !!!Mój gin stwierdził, cytuję 'brudny śluz to pierdoła'. Koniec cytatu tylko mnie teraz ta beta trochę martwi...
Kochana teraz najważniejszy jest przyrost, nie wartość. Beta jest piękna ja zaczynałam od 102,7 a właśnie zaczynamy 23 tydzień Gratulacje myszko !!!
@izzy_j aha No i miałam tak samo 3 tydzień od AID a 5 od ostatniej @ także spokojnie
kolor nadzieji
Fanka BB :)
Asia34 ma rację przyrost jest najważniejszy także powtórz i zobaczysz że będzie ładnie przyrastać[emoji6]
16 dpt
Dzięki dziewczyny ja wiem że każda z nas ma inaczej i przyrost się liczy tylko jak tu czytałam o betach ok 300 i to w dzień miesiączki a ja jestem tydzień po terminie to mi się wydawało że to będzie szło w setki...no nic pozostaje czekać do czwartku i trzymac kciuki, może moja beta z tych nieśmiałych@izzy_j aha No i miałam tak samo 3 tydzień od AID a 5 od ostatniej @ także spokojnie
czekajac_na
Zaciekawiona BB
Trzymam kciuki za piękny przyrost!Gin stwierdził że jest ok i żeby powtórzyć w czwartek.
Dzięki tak długo jak będzie ok 400 będzie dobrzeTrzymam kciuki za piękny przyrost!
Agnieś191
Fanka BB :)
Ktory to dzien po transferze?Dziewczyny mam wyniki bety 199,49 i teraz nie wiem...bo jeśli liczyć od transferu to początek 3 tyg więc beta w normie, ale jeśli od ostatniej miesiączki to 5 i wtedy zdecydowanie za niska...
reklama
Będzie piękny przyrost na pewnoDzięki dziewczyny ja wiem że każda z nas ma inaczej i przyrost się liczy tylko jak tu czytałam o betach ok 300 i to w dzień miesiączki a ja jestem tydzień po terminie to mi się wydawało że to będzie szło w setki...no nic pozostaje czekać do czwartku i trzymac kciuki, może moja beta z tych nieśmiałych
Podziel się: