czekajac_na
Zaciekawiona BB
Jak sie czujesz?Ja we wtorek. Trzymam kciuki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak sie czujesz?Ja we wtorek. Trzymam kciuki
Po tych dwóch krechach dzisiaj lepiej, ale teraz przy aplikacji luteiny znowu jakiś brudny śluz - nie krwawienie ani plamienie tylko śluz i jakaś gula w gardle, jakbym nie mogła przełknąć do końca (ale to mam wrażenie pozostałości po covid). A jak Twoja beta 2?Jak sie czujesz?
Przyrost prawidlowyPo tych dwóch krechach dzisiaj lepiej, ale teraz przy aplikacji luteiny znowu jakiś brudny śluz - nie krwawienie ani plamienie tylko śluz i jakaś gula w gardle, jakbym nie mogła przełknąć do końca (ale to mam wrażenie pozostałości po covid). A jak Twoja beta 2?
Najważniejsze ze przyrost prawidłowy a z objawami to wiadomo jak jest - jedni maja od razu, a inni dluuuugo nic. Ale nie warto za dużo czytać w internecie, bo można się za bardzo negatywnie nakręcić będziesz robiła jeszcze betę czy czekasz już na USG?Przyrost prawidlowy
Tylko troche panikuje bo objawow malo.. mdlosci nie ma (a jesli sa to mega delikatnie), apetytu nie ma, zmęczenie przychodzi i odchodzi.. i wiecie jak to jest.. czarne mysli.. za dużo internetu chyba
Dobrze że moj facet mysli rozsadnie w tym zwiazku i potrafi mnie postawic do pionu
Lekarz kazal zrobic jeszcze w 7 dniu po pierwszym pozytywnymNajważniejsze ze przyrost prawidłowy [emoji3059]a z objawami to wiadomo jak jest - jedni maja od razu, a inni dluuuugo nic. Ale nie warto za dużo czytać w internecie, bo można się za bardzo negatywnie nakręcić [emoji851] będziesz robiła jeszcze betę czy czekasz już na USG?
Ja już po becie i tsh brudny śluz nadal jest, ale czuję się ok. Nie ma krwawienia ani plamienia...może gdzieś drasnęłam jakieś naczynko... Rano lekkie mdłości. Cudnie było zrobić sobie 2 km spacer po tych 10 dniach w domu Trzymajcie kciuki ! Miłego dniaLekarz kazal zrobic jeszcze w 7 dniu po pierwszym pozytywnym
Przy okazji bHCG badam tez TSH i jest ponizej 1,5. Uf!
A na wizyte mam juz przyjsc z morfologia, tsh, glukoza i badaniem moczu..
Koncze swoje zadania w pracy, staram nie brac sie nowych bo pewnie zwolnienie wleci
To takie dziwne uczucie wyjść z domu po izolacji/kwarantannie - docenia się ta możliwość trzymam kciuki za wynikiJa już po becie i tsh brudny śluz nadal jest, ale czuję się ok. Nie ma krwawienia ani plamienia...może gdzieś drasnęłam jakieś naczynko... Rano lekkie mdłości. Cudnie było zrobić sobie 2 km spacer po tych 10 dniach w domu Trzymajcie kciuki ! Miłego dnia
Trzymamy kciuki trzymamy a brudny śluz może być po aplikacji, ja niejednokrotnie też miałam po luteinieJa już po becie i tsh brudny śluz nadal jest, ale czuję się ok. Nie ma krwawienia ani plamienia...może gdzieś drasnęłam jakieś naczynko... Rano lekkie mdłości. Cudnie było zrobić sobie 2 km spacer po tych 10 dniach w domu Trzymajcie kciuki ! Miłego dnia
Przyrost prawidlowy
Tylko troche panikuje bo objawow malo.. mdlosci nie ma (a jesli sa to mega delikatnie), apetytu nie ma, zmęczenie przychodzi i odchodzi.. i wiecie jak to jest.. czarne mysli.. za dużo internetu chyba
Dobrze że moj facet mysli rozsadnie w tym zwiazku i potrafi mnie postawic do pionu