reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Mam pytanie, ile razy podchodziłyście / podchodzicie do IUI? Drugi raz podejdę na pewno, ale jak się nie uda myślę, żeby startować z in vitro. Mąż jest zdania żeby spróbować do 3-4 razy.
Jakie wy macie plany?
ja miałam 2 iui, teraz mamy miesiąc przerwy, żeby odpocząć psychicznie i potem chcemy próbować in vitro.

reklama
Dziękuje za wszystkie kciuki ✊🏻✊🏻
Jutro powtarzam betę i mam nadzieje, że będzie ładnie przyrastać☺️
Na dzisiejszym teście kreska dalej nieśmiała ale bardziej widoczna. Zachowujemy jeszcze dystans ale w środku kotłuje się wielka radość ❤️

Załączniki

• 95BC3A85-D7EC-43BC-8CE6-1FC02430FC8D.jpeg
    95BC3A85-D7EC-43BC-8CE6-1FC02430FC8D.jpeg
    999,6 KB · Wyświetleń: 70
Mam pytanie, ile razy podchodziłyście / podchodzicie do IUI? Drugi raz podejdę na pewno, ale jak się nie uda myślę, żeby startować z in vitro. Mąż jest zdania żeby spróbować do 3-4 razy.
Jakie wy macie plany?
Ja teraz miałam 2gie i ostatnie podejście. Mój lekarz wychodzi z założenia, że jeśli ma się udać tą metodą, to uda się za 1 lub 2 razem. A wiec jeśli teraz się nie uda, to szykujemy się do ivf. 🙂

Dziękuje za wszystkie kciuki ✊🏻✊🏻
Jutro powtarzam betę i mam nadzieje, że będzie ładnie przyrastać☺
Na dzisiejszym teście kreska dalej nieśmiała ale bardziej widoczna. Zachowujemy jeszcze dystans ale w środku kotłuje się wielka radość ❤
Nie dziwię Ci się wcale. Ja też bym się kotłowała i to jak 😍😍😍 nieśmiało gratuluję 😀

Ja teraz miałam 2gie i ostatnie podejście. Mój lekarz wychodzi z założenia, że jeśli ma się udać tą metodą, to uda się za 1 lub 2 razem. A wiec jeśli teraz się nie uda, to szykujemy się do ivf. 🙂
Mi się wydaje że to zależy indywidualnie od przypadku. Ja z mężem korzystamy z nasilenia dawcy i lekarz mówi że nie widzi potrzeby robić on vitro, po prostu szczęścia brakuje. Ehhhh sama już nie wiem co o tym myśleć 🤔

Mi się wydaje że to zależy indywidualnie od przypadku. Ja z mężem korzystamy z nasilenia dawcy i lekarz mówi że nie widzi potrzeby robić on vitro, po prostu szczęścia brakuje. Ehhhh sama już nie wiem co o tym myśleć 🤔
Oczywiście, jak najbardziej! Zgadzam się w pełni. Nie uważam nawet, ze to co twierdzi mój lekarz jest jedyna słuszna teoria, ale komuś zaufać w tym temacie trzeba. To indywidualna sprawa każdej pary na ile podejść się zdecyduje (jeśli jesteśmy w stanie udźwignąć 3-4 podejścia, to czemu nie?), a tez każda para ma innego lekarza, a co lekarz to inne podejście. 🙂 Najważniejsze, to żeby się nie poddawać i walczyć o swoje marzenia, bez względu na środki i metody. ✊ Nie poddajemy się, Dziewczyny! 💪

reklama
Do góry