mikisia124
Zaangażowana w BB
Dziewczyny ile dni po iui utrzymanie się jeszcze poziom bhcg po zastrzyku słyszałam czy to prawda?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kochana póki nie masz wyników bety niczego nie przekreślajHej dziewczyny przyszłam się pożalić bo komu jak nie wam z dwóch pięknych pęcherzyków i jednego pięknego cialka żółtego dziś drugi dzień plamienia. Testy białe, jutro beta ale tak tylko dla potwierdzenia że znowu nic z tego... I ruszam z kolejną stymulacja jeszcze raz i podchodzimy do inseminacji bo to nie ma sensu już tak wszystko dobrze szło.... I lipa.
Ja takie objawy takiego krwawienia przed okresem i bole podbrzusza mam od 2 lat więc wiem co to zwiastuje. Jak twoja druga inseminacja wypadła?Kochana póki nie masz wyników bety niczego nie przekreślaj
Moja druga nieudana, jestem po 3 i 30.11 testujęJa takie objawy takiego krwawienia przed okresem i bole podbrzusza mam od 2 lat więc wiem co to zwiastuje. Jak twoja druga inseminacja wypadła?
Starsznie mi i przykro jeśli ma być tak jak mówisz ale ważne żeby się nie poddawaćJa takie objawy takiego krwawienia przed okresem i bole podbrzusza mam od 2 lat więc wiem co to zwiastuje. Jak twoja druga inseminacja wypadła?
.... Nie mam sił. Trzymam kciuki za trzecią. Gdyby nie daj Boże.... To co dalej?Starsznie mi i przykro jeśli ma być tak jak mówisz ale ważne żeby się nie poddawać
Planujemy 4 , lekarz powiedział że nam brakuje szczęścia i za którymś razem zaskoczy..... Nie wiem już sama. Narazie czekam na wyniki testu na Covid męża, bo prawdopodobnie czeka mnie kwarantanna i już mam mega stres że nawet jeśli coś się udało to nie przetrwa bo jak się też czuje jakoś przeziębieniowo i już mam czarny scenariusz.... Nie mam sił. Trzymam kciuki za trzecią. Gdyby nie daj Boże.... To co dalej?
Dziewczyny ile dni po iui utrzymanie się jeszcze poziom bhcg po zastrzyku słyszałam czy to prawda?
Przytulam i dobrze rozumiem, stad u nas po 3 AID decyzja o in vitro. Będzie dobrze Głowa do góry.Hej dziewczyny przyszłam się pożalić bo komu jak nie wam z dwóch pięknych pęcherzyków i jednego pięknego cialka żółtego dziś drugi dzień plamienia. Testy białe, jutro beta ale tak tylko dla potwierdzenia że znowu nic z tego... I ruszam z kolejną stymulacja jeszcze raz i podchodzimy do inseminacji bo to nie ma sensu już tak wszystko dobrze szło.... I lipa.