reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
U mnie też nerwowo. Głowa zaczęła mnie boleć, w kościach trochę łamie, tak przeziębieniowo się czuję 🙄 mam nadzieję że to przez nerwy.
Trzymam kciuki żeby było dobrze...ja już się trochę uspokoiłam. Teraz się okazuje że szefowa męża nic nie o teście pracownika, sprawdziła w systemie i nic...czuję się jak idiotka...

reklama
Witajcie Dziewczyny.

Moja blada kreska już nie pokazała się na teście. Wykonałam ponownie po 2 dniach test ciążowy z porannego moczu i wyszedł negatywny. Takie przeczucia miałam, że jak do poniedziałku wyjdzie ładna kreska to już nie będę sprawdzać. Niestety, ból brzucha towarzyszył mi od rana. Niestety.... Nie udało się 😟

Los czasem nam daje nadzieję, a czasem ją odbiera. Nic w tym złego, dzięki nadzieji mam siłę by dalej walczyć. Krótka przerwa i szykuję się po nowym roku na 3 próbę.

@kolor nadzieji niestety USG już nie wchodzi w grę, ale za niedługo podam datę kolejnej AID. miło mi było być w kalendarzu, czułam się częścią tej naszej kobiecej społeczności

Walczymy dalej!

Witajcie Dziewczyny.

Moja blada kreska już nie pokazała się na teście. Wykonałam ponownie po 2 dniach test ciążowy z porannego moczu i wyszedł negatywny. Takie przeczucia miałam, że jak do poniedziałku wyjdzie ładna kreska to już nie będę sprawdzać. Niestety, ból brzucha towarzyszył mi od rana. Niestety.... Nie udało się 😟

Los czasem nam daje nadzieję, a czasem ją odbiera. Nic w tym złego, dzięki nadzieji mam siłę by dalej walczyć. Krótka przerwa i szykuję się po nowym roku na 3 próbę.

@kolor nadzieji niestety USG już nie wchodzi w grę, ale za niedługo podam datę kolejnej AID. miło mi było być w kalendarzu, czułam się częścią tej naszej kobiecej społeczności

Walczymy dalej!

Przykro mi :(
Jesteśmy z Tobą, zbieraj siły na dalszą walkę! Nowy Rok, nowe nadzieje. Tule! ❤️

Przykro mi kochana ale niewolno się poddawać trzeba walczyć i iść do przodu[emoji123][emoji256]
Witajcie Dziewczyny.

Moja blada kreska już nie pokazała się na teście. Wykonałam ponownie po 2 dniach test ciążowy z porannego moczu i wyszedł negatywny. Takie przeczucia miałam, że jak do poniedziałku wyjdzie ładna kreska to już nie będę sprawdzać. Niestety, ból brzucha towarzyszył mi od rana. Niestety.... Nie udało się [emoji45]

Walczymy dalej!

Witajcie Dziewczyny.

Walczymy dalej!
Bardzo mi przykro i trzymam kciuki za kolejna AID ✊🏻Przytulam wirtualnie.

reklama
Do góry