O matko, ile emocji od samego poniedziałku za wszystkie dziewczyny trzymam kciuki z całych sił
Dziękujemy kochana
Ja mam nadzieje, ze u Was test Covidowy będzie negatywny
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O matko, ile emocji od samego poniedziałku za wszystkie dziewczyny trzymam kciuki z całych sił
Ja tez 13dpo Mocno trzymam kciukiCześć dziewczyny!
Ja 13dpo IUI.
Za boją betę też proszę trzymać kciuki wyniki wieczorem
DziękujęDziękujemy kochana ❤
Ja mam nadzieje, ze u Was test Covidowy będzie negatywny
Faceci to ciężki przypadek nic Ci nie pozostało jak czekać do środy.... No chyba że zdecydujecie się na test prywatny ale to dużo kasy mój mąż ma dziś teleporade, z tym że on miał kontakt z osobą chorą więc skierowanie raczej dostanie. Trzymam kciuki żeby wszystko się dobrze skończyło ja też siedzę jak na szpilkach bo wynik pewnie będzie w okolicach czwartkuDziewczyny posypałam się, nie daję rady od godziny siedzę i płaczę, nie jestem w stanie pracować ani się na niczym skupić...w pracy mojego męża totalna olewka, chyba nawet brak kontaktu z sanepidem. dzwoniłam do przychodni - na test nas nie wyślą bo nie ma objawów widocznych a jak chcemy sprawdzić to można prywatnie test zrobić. Teleporada na środę - do tej pory niech mąż się izoluje i obserwuje. A ta DUPA WOŁOWA mój mąż oczywiście najpierw myśli o innych a potem o sobie/nas...ja się chyba rozwiodę, no dosyć mam...i weź tu się człowieku nie denerwuj i spokojnie na betę czekaj!!!
Dziewczyny posypałam się, nie daję rady od godziny siedzę i płaczę, nie jestem w stanie pracować ani się na niczym skupić...w pracy mojego męża totalna olewka, chyba nawet brak kontaktu z sanepidem. dzwoniłam do przychodni - na test nas nie wyślą bo nie ma objawów widocznych a jak chcemy sprawdzić to można prywatnie test zrobić. Teleporada na środę - do tej pory niech mąż się izoluje i obserwuje. A ta DUPA WOŁOWA mój mąż oczywiście najpierw myśli o innych a potem o sobie/nas...ja się chyba rozwiodę, no dosyć mam...i weź tu się człowieku nie denerwuj i spokojnie na betę czekaj!!!
W sumie racja a teraz jeszcze sądy sparaliżowane to by się ciągnęłoSzkoda pieniędzy na rozwód
Lepiej delikatnie podtruwaj
A tak poważnie, to na spokojnie, co ma być to będzie.
Kiedy testujesz?
W sumie racja a teraz jeszcze sądy sparaliżowane to by się ciągnęło
Cześć dziewczyny!
Ja 13dpo IUI.
Za boją betę też proszę trzymać kciuki wyniki wieczorem