reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
kolor nadzieji pisze:

Hej dziewczynki ja już po wizycie
emoji16.png
wszystko jest na swoim miejscu
emoji4.png
emoji123.png

A oto moja kruszynka
emoji7.png
emoji3590.png
Zobacz załącznik 1203483
Gratulacje :) rosnijcie zdrowo

Nic dziś nie mierzył ani nie powiedział który tydzień ale powiedział że obraz odpowiedni do momentu ciąży. Ale dziś znowu zaczęłam krwawić niewiem co się dzieje.
Mocno czy tylko plamienie? Wprawdzie ja nie mam żadnych doświadczeń jeśli chodzi o ciaze ale dziewczyny nie raz pisały że zdarzają się takie plamienia i ciąża rozwijała się prawidłowo. Więc postaraj się wyciszyć, najważniejsze że jesteś pod opieką lekarza. Wszystko będzie dobrze, zobaczysz 😘💪

Nic dziś nie mierzył ani nie powiedział który tydzień ale powiedział że obraz odpowiedni do momentu ciąży. Ale dziś znowu zaczęłam krwawić niewiem co się dzieje.
Spokojnie. Zapisał ci coś? Jakąś luteinę? Ja cały pierwszy trymestr brałam 200 na noc. Czasem jest tak, że w czasie spodziewanego okresu występuje krwawienie czy coś.
Nie stresuj się i w razie co kontaktuj się z lekarzem na bieżąco, wszystko będzie dobrze, zobaczysz ☺️

reklama
Ja dzienną dawkę progesteronu biorę 900mg. A krwawienie w czasie spodziewanego okresu to nie jest bo minęło już 2 tygodnie a krwawienie mam jednorazowe i niewiem czym ono jest spowodowane.
Spokojnie. Zapisał ci coś? Jakąś luteinę? Ja cały pierwszy trymestr brałam 200 na noc. Czasem jest tak, że w czasie spodziewanego okresu występuje krwawienie czy coś.
Nie stresuj się i w razie co kontaktuj się z lekarzem na bieżąco, wszystko będzie dobrze, zobaczysz [emoji3526]

Do góry