PałkaZapałka
Fanka BB :)
Moja dziewczyna jest duża już 420gram waży i na szczęście wszystko u niej prawidłowo więc stres minął@PałkaZapałka jak tam USG połówkowe? [GROUP=][/GROUP]
Dziękuję że pytasz :*
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moja dziewczyna jest duża już 420gram waży i na szczęście wszystko u niej prawidłowo więc stres minął@PałkaZapałka jak tam USG połówkowe? [GROUP=][/GROUP]
Super bardzo się cieszę że wszystko w porządkuMoja dziewczyna jest duża już 420gram waży i na szczęście wszystko u niej prawidłowo więc stres minął
Dziękuję że pytasz :*
drugapierwsza?
O jaką wieeelka! ile crl?Hej dziewczynki ja już po wizycie[emoji16] wszystko jest na swoim miejscu[emoji4][emoji123]
A oto moja kruszynka[emoji7][emoji3590]Zobacz załącznik 1203483
O jaką wieeelka! ile crl?
Wróżę ci dziewczynkę
Gratulacje! Ten cień taki konkretny nawet bym rzekła! Super!Dziewczyny! Moja @ sie spoznia! Powtorzyłam test bo wczorajsze negatywy i... czy ja widzę cień nadzieji? odczekam jeszcze i zrobie kolejny test! Niestety nie mam możliwosci potwierdzić badaniem beta HCG
Mocno czy tylko plamienie? Wprawdzie ja nie mam żadnych doświadczeń jeśli chodzi o ciaze ale dziewczyny nie raz pisały że zdarzają się takie plamienia i ciąża rozwijała się prawidłowo. Więc postaraj się wyciszyć, najważniejsze że jesteś pod opieką lekarza. Wszystko będzie dobrze, zobaczyszNic dziś nie mierzył ani nie powiedział który tydzień ale powiedział że obraz odpowiedni do momentu ciąży. Ale dziś znowu zaczęłam krwawić niewiem co się dzieje.
Spokojnie. Zapisał ci coś? Jakąś luteinę? Ja cały pierwszy trymestr brałam 200 na noc. Czasem jest tak, że w czasie spodziewanego okresu występuje krwawienie czy coś.Nic dziś nie mierzył ani nie powiedział który tydzień ale powiedział że obraz odpowiedni do momentu ciąży. Ale dziś znowu zaczęłam krwawić niewiem co się dzieje.
Spokojnie. Zapisał ci coś? Jakąś luteinę? Ja cały pierwszy trymestr brałam 200 na noc. Czasem jest tak, że w czasie spodziewanego okresu występuje krwawienie czy coś.
Nie stresuj się i w razie co kontaktuj się z lekarzem na bieżąco, wszystko będzie dobrze, zobaczysz [emoji3526]