reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Dziewczyny,
przepraszam jeśli moje pytanie jest głupie, ale to moja pierwsza procedura :) i w sumie trochę z ciekawości pytam, troche z niewiedzy.

Jak sie czułyście dzień/dwa dni po IUI?
Ja sie czuje zwyczajnie, normalnie.. i nie wiem czy to tak ma być, czy nie? :)
Czułam dzisiaj tylko ból owulacyjny, czyli tak jak co miesiąc (około 36-39h po Ovitrelle)

reklama
Dziewczyny,
przepraszam jeśli moje pytanie jest głupie, ale to moja pierwsza procedura :) i w sumie trochę z ciekawości pytam, troche z niewiedzy.

Czułam dzisiaj tylko ból owulacyjny, czyli tak jak co miesiąc (około 36-39h po Ovitrelle)

Mnie pobolewał dół brzucha. Ale czy to dobry, zły czy żaden znak to nie wiem 🙈
I czułam się rozdrażniona, ale to może po zastrzyku/lekach.

Dziewczyny,

Ja też się czułam normalnie, wydaje mi się że na jakiekolwiek objawy trzeba poczekać do zagnieżdżenia ewentualnego bo wcześniej to ciężko coś wyczuć 🙂

Dziewczyny,

Ja czulam się normalnie aczkolwiek pobolewało mnie podbrzusze ale to żaden znak ;)
bardzo dużo dziewczyn tak ma jak zdążyłam zauważyć :)

Dziewczyny,

Mi jakoś tak wypadało, że po zawsze jechałam do pracy, jeden dzień może po bolał mnie jajnik jeszcze, a później już kompletnie nic :)

Dziewczyny,

ja nie czułam niczego po drugiej inseminacji 🤷 i jest cień nadzieji że się udało 😳😳😳

reklama
Dziewczyny! Moja @ sie spoznia! Powtorzyłam test bo wczorajsze negatywy i... czy ja widzę cień nadzieji? 🥺🥺🥺 odczekam jeszcze i zrobie kolejny test! Niestety nie mam możliwosci potwierdzić badaniem beta HCG 😭😭😭

Załączniki

• IMG_20201119_124229.jpg
    IMG_20201119_124229.jpg
    1,3 MB · Wyświetleń: 71
  • IMG_20201119_162133.jpg
    IMG_20201119_162133.jpg
    375,5 KB · Wyświetleń: 76
Do góry