Dzięki, kciuki się przydadzą po rozmowie z neurologiem i moja ukochaną endo wszyscy twierdzą że jeśli chodzi o ciąże to nie powinno być przeciwskazań zwłaszcza że nie staramy się naturalnie, ja się tylko obawiam tego że jeśli mnie w czasie ciąży dopadnie ból głowy ( a one są naprawdę napadowe) to nie będę w stanie wytrzymać bez przeciwbólowych. Teraz jest w miarę ok, zelżały od kiedy to sie wszystko zaczęło ale w ciąży hormony generalnie wariują i może być różnie. Wydaje mi się, na własnym przykładzie, że przyczyn niepłodności / problemów z zajściem trzeba naprawdę szukać wszędzie i diagnozować nie tylko u gina ale endo, immunolog no i jak sie okazuje neurolog też się może przydać... Mój gin jest bardzo w porządku ale mam trochę żal że sama sobie muszę w sumie diagnostykę robić bo ogólne podejście jest takie że w pewnym wieku to już ciężko zajść i tylko wspomagać można. Jasne z problemami mojego męża nie mamy szansy na naturalne poczęcie ale może te AID by wyszły gdybym była szerzej zdiagnozowana. Neurolog mi powiedziała że u wielu kobiet w wieku 25-40 pojawia się zespół pustego siodła, aż sama była w szoku że tak często.Przykro mi kochana z powodu tej diagnozy ale napewno wszystko się ułoży tylko trzeba myśleć pozytywnie[emoji846][emoji123] trzymam mocno kciuki za badania monitoring i transfer[emoji110][emoji110][emoji110][emoji3590]
reklama
kolor nadzieji
Fanka BB :)
Na wszystko można znaleźć rozwiązanie jeśli chodzi o bóle głowy jak już będziesz w ciąży to możesz brać np paracetamol po uzgodnieniu z lekarzem albo jakieś naturalne metody wszystko jest do opanowania. Może neurolog ustali jakieś leczenie które cie pozbawi tych boli a jak nie ma przeciwwskazań do ciąży to pozytywną wiadomosc. I trzeba się cieszyć[emoji846]
Dzięki, kciuki się przydadzą po rozmowie z neurologiem i moja ukochaną endo wszyscy twierdzą że jeśli chodzi o ciąże to nie powinno być przeciwskazań zwłaszcza że nie staramy się naturalnie, ja się tylko obawiam tego że jeśli mnie w czasie ciąży dopadnie ból głowy ( a one są naprawdę napadowe) to nie będę w stanie wytrzymać bez przeciwbólowych. Teraz jest w miarę ok, zelżały od kiedy to sie wszystko zaczęło ale w ciąży hormony generalnie wariują i może być różnie. Wydaje mi się, na własnym przykładzie, że przyczyn niepłodności / problemów z zajściem trzeba naprawdę szukać wszędzie i diagnozować nie tylko u gina ale endo, immunolog no i jak sie okazuje neurolog też się może przydać... Mój gin jest bardzo w porządku ale mam trochę żal że sama sobie muszę w sumie diagnostykę robić bo ogólne podejście jest takie że w pewnym wieku to już ciężko zajść i tylko wspomagać można. Jasne z problemami mojego męża nie mamy szansy na naturalne poczęcie ale może te AID by wyszły gdybym była szerzej zdiagnozowana. Neurolog mi powiedziała że u wielu kobiet w wieku 25-40 pojawia się zespół pustego siodła, aż sama była w szoku że tak często.
AnnMaDykes
Pare dni po raczej nie, ale w dniu owulacji zdecydowanie tak. To moze byc dobry znak - cos tam sie dzieje.Bolały Was jajniki pare dni po stwierdzonej owulacji?
eij
Mnie bolą w dniu owulacji i ok 2 dni po też czuję kłucie chociaż już nie tak intensywneBolały Was jajniki pare dni po stwierdzonej owulacji?
Paulynka224
Zaangażowana w BB
Hej kobitki
Ja dziś czuje się jakbym miała dostać okres
boli mnie podbrzusze , jajniki i plecy w okolicach krzyża masakra . Być może ze to po cyclogescie Nie wiadomo czego się spodziewać . Mam wrażenie ze zaraz eksploduje
7 do iui . Do poniedziałku jeszcze chwilka i się wszystko okaże
A wam kochane kobietki życzę miłego weekendu
Ja dziś czuje się jakbym miała dostać okres
A wam kochane kobietki życzę miłego weekendu
eij
Ja Ci powiem że od kiedy mam cykle stymulowane to dziwne rzeczy też się u mnie dzieją, boli w momentach w których normalnie nie boli i w miejscach w których nigdy nie bolało szczerze to przestałam już na to aż tak bardzo zwracać uwagę i się tym stresować. Widocznie to jest skutek uboczny terapii hormonalnej, dopóki lekarz nie widzi zmian na gorsze w wynikach to jestem względnie spokojnaHej kobitki
Ja dziś czuje się jakbym miała dostać okresboli mnie podbrzusze , jajniki i plecy w okolicach krzyża masakra . Być może ze to po cyclogescie Nie wiadomo czego się spodziewać . Mam wrażenie ze zaraz eksploduje
A wam kochane kobietki życzę miłego weekendu ❤
JK♥️♥️
Hej dziewczęta dziś miałam wizytę gdzie miałam dostać zastrzyk przed jutrzejszą IUI jednak wizyta potoczyła się inaczej. Okazało sie że pecherzyk już jest taki że za chwilę pęknie zastrzyk nie potrzebny I dziś wykonujemy zabieg. Więc melduję jestem po 2 IUI proszę ogromnie trzymać kciuki nom i czekamy do testowania 27.11
JK♥️♥️
Trzymam kciuki I czekam na dobre wieści już nie długoPowodzenia! Trzymam kciuki. Ja sama jestem po 2 AID.
@kolor nadzieji To bardzo Cię proszę o wpisanie na 18.11 Testowanie po 2 AID. Dziękuję
Edytowałam, czy jeśli korzystamy z nasienia dawcy wtedy jesy AID a nie IUI tak?
reklama
eij
Mocno trzymam kciukiHej dziewczęta dziś miałam wizytę gdzie miałam dostać zastrzyk przed jutrzejszą IUI jednak wizyta potoczyła się inaczej. Okazało sie że pecherzyk już jest taki że za chwilę pęknie zastrzyk nie potrzebny I dziś wykonujemy zabieg. Więc melduję jestem po 2 IUI proszę ogromnie trzymać kciuki nom i czekamy do testowania 27.11
Podziel się: