Ikwileenkindje
Aktywna w BB
Trzeba w tym czasie o siebie dbać i starać się czymś zająć, a czas będzie dla nas łaskawszy. a przecież każda z nas robi wszystko co może by się udało, więcej się nie da.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
My również trzymamy kciuki za wasze dziecinki żeby zdrowo się rozwijały@kolor nadzieji to kalendarz nam się ładnie wypełnia, będziesz miała co robić kochana Trzymam za Was babeczki wszystkie kciuki z całego serduszka
My również trzymamy kciuki za wasze dziecinki żeby zdrowo się rozwijały
Również miłego weekendu ja dziś do 13 30 a jutro do lekarza, okaże się czy udało się wyhodowac 3 pęcherzykiCześć Kobietki :-) fajnego weekendu.
Przede mną jeszcze praca do 18.00 i upragnione wolne
Na pewno wyhodowalas trzymam kciukiRównież miłego weekendu ja dziś do 13 30 a jutro do lekarza, okaże się czy udało się wyhodowac 3 pęcherzyki
No piękna...aż żałuję że ja nie mam na pamiątkę [emoji23]
Który tc będziesz mieć na wizycie?