reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Niby tak, ale ostatnio miałam dwa konkretne i nic nie poszło, za pierwszym razem też był konkretny i nie wyszło więc trochę mi skrzydła podcięła ta dzisiejsza wizyta. Ale nic, nie ma co się stresować, trzeba wierzyć że się uda 😉
może to właśnie jest ten jeden właściwy, chociaż rozumiem cię doskonale bo w głowę zaraz pojawia się milion myśli że szanse maleją. Trzymam mocno kciuki.
U mnie dziś tylko pobranie krwi i długie oczekiwanie na wynik kariotypów.

reklama
może to właśnie jest ten jeden właściwy, chociaż rozumiem cię doskonale bo w głowę zaraz pojawia się milion myśli że szanse maleją. Trzymam mocno kciuki.
A kiedy będziesz miała wynik?

Spokojnie zleci ten czas bardzo szybko, ja też miałam kariotyp a tu już wyniki powinny być we wtorek, nawet nie wiem kiedy to minęło 🙂

dostałam informację, że 21 dni .
Szybko zleci chociaż podejrzewam że nie podzielasz w tym momencie mojej opinii 😀 ja pamiętam jak na początku wakacji zaczynaliśmy tą całą karuzele z badaniami, stymulowaniem, wizytami, itp. Nie wiem kiedy ten czas zleciał i jestem w szoku że już koniec roku się zbliża...

Hej kobitki

Jak tam czas leci ? Ja w poniedziałek 10 dni po iui wiec jeszcze chwila jeszcze momencik ... chodź niektóre dziewczyny pisały ze i 14 dnia im dopiero wyniki wychodziły. I nie wiem 🙈 chyba zrobię i 10 i 14 jak nie wyjdzie a potem będę czekała sobie spokojnie na 🐒 💁‍♀️
Objawów brak jedyne co to sikam jak porażona i boli mnie podbrzusze ale to żaden objaw wiec czekamy niecierpliwie 💁‍♀️
a jak u Was ?😘

Trzymam kciuki i za 10dpo i za 14dpo[emoji110][emoji110][emoji110] ja przed testowaniem też miałam ból podbrzusza i też częściej odwiedzałam toaletę więc mam nadzieję że u ciebie to też będzie dobry znak[emoji3590]
Hej kobitki

Jak tam czas leci ? Ja w poniedziałek 10 dni po iui wiec jeszcze chwila jeszcze momencik ... chodź niektóre dziewczyny pisały ze i 14 dnia im dopiero wyniki wychodziły. I nie wiem [emoji85] chyba zrobię i 10 i 14 jak nie wyjdzie a potem będę czekała sobie spokojnie na [emoji205] [emoji2272]
Objawów brak jedyne co to sikam jak porażona i boli mnie podbrzusze ale to żaden objaw wiec czekamy niecierpliwie [emoji2272]
a jak u Was ?[emoji8]

Hej kobitki

Jak tam czas leci ? Ja w poniedziałek 10 dni po iui wiec jeszcze chwila jeszcze momencik ... chodź niektóre dziewczyny pisały ze i 14 dnia im dopiero wyniki wychodziły. I nie wiem 🙈 chyba zrobię i 10 i 14 jak nie wyjdzie a potem będę czekała sobie spokojnie na 🐒 💁‍♀️
Objawów brak jedyne co to sikam jak porażona i boli mnie podbrzusze ale to żaden objaw wiec czekamy niecierpliwie 💁‍♀️
a jak u Was ?😘
Objawy są bardzo rozne, ja np nie miałam żadnych bóli czy wizyt na toalecie ale za to sterczące sutki. 😂

Objawy są bardzo rozne, ja np nie miałam żadnych bóli czy wizyt na toalecie ale za to sterczące sutki. 😂
To jest bardzo fajny objaw 😅
Nie No ja się nawet nie nakręcam Na żadne objawy bo Przy tak długich staraniach i przy takiej ilości leków i innych biorąc to mogą to być nawet skutki uboczne
Chodź miło byłoby się w końcu porządnie zaskoczyć 🙈😋

Ostatnia edycja:
reklama
Hej Kochane Boże jaka ja jestem głupia.
W tym cyklu @ Trwal tylko 2 dni
Na 3 dzien nic i w 4 dniu lekkie nitki brązowej krwi na papierze a 5 koniec
I dzisiaj mówię a zrobię test bo głupia miałam nadzieję że jednak się udało ale niestety test biel vizyra. Tym bardziej że twn @ byl inny nawet mnie brzuch nie bolal nic kompletnie eh .

Do góry