reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
6 dni ☺️ kupiłam już testy, czekam do @. Czyli u mnie 14 dni od zabiegu. Wcześniej nie robie 🍀

To tuż, tuż :D mam nadzieje, że się uda. ❤️
Będę trzymać kciuki! Weekend szybko przeleci 😎

Ja sobie wyliczyłam, że pojadę 11 dni po na betę, prawie piątek 20.11 , weekendu pewnie nie wytrzymam w niepewności 🤦🏼‍♀️ a test z moczu pewnie jeszcze nie wyjdzie wtedy 😇

Dziewczyny, jak się czułyście po IUI? ja miałam 5 pęcherzyków, 1 przerośnięty, jeden niedojrzały i 3 23-24mm, Pani doktor mówiła że w sam raz. Wtorek był ok, wczoraj mocny ból owulacyjny (większy niż zwykle) , a dzisiaj aż ciężko mi się chodzi, nie mogę kaszlnąć ani się zaśmiać bo boli. To normalne?
Ja tak mam jak jest owulacja. Taki kłujący ból.

To tuż, tuż :D mam nadzieje, że się uda. ❤
Będę trzymać kciuki! Weekend szybko przeleci 😎

Ja sobie wyliczyłam, że pojadę 11 dni po na betę, prawie piątek 20.11 , weekendu pewnie nie wytrzymam w niepewności 🤦🏼‍♀️ a test z moczu pewnie jeszcze nie wyjdzie wtedy 😇
Kurczę, zazdroszczę. Ja nie mam możliwości wykonania bety 😟 W Holandii każą robić test z moczu w dniu miesiączki. Kiedy wyjdzie pozytywny to mam umówić pierwsze USG. Beta może już coś pokazać 11 dni po? 🥺🥺🥺

Mój mąż jest bezpłodny, więc nigdy nie robiłam testów ciążowych. Współżyjemy od 8 lat bez zabezpieczeń. Nigdy nie brałam nawet tabletek antykoncepcyjnych. Zabiegi mam wykonywane z nasienia dawcy, więc tak naprawdę to moje pierwsze próby zapłodnienia kiedykolwiek. Naturalny cykl, bez żadych leków. Nie było nam dane próbować naturalnie. Po pierwszym zabiegu zrobiłam ok 15 testów, z czego ostatni był elektroniczny. Same blade kreski, elektroniczny pokazał ciążę. Byłam tak podekscytowana tym faktem, że chciałam wszystkim o tym opowiedzieć. Wiedzieli tylko najbliżsi. po kilku dniach przyszła @ z nikąd. bolesna i obfita jak nigdy. Dostałam kubeł zimnej wody. 😟 Teraz wiem, że nawet ta blada kreska, czy test elektroniczny nie da mi żadnej pewności. Wolę poczekać na solidną kreskę niż łudzić się cieniem 😟 Tak o tym myślę

Mój mąż jest bezpłodny, więc nigdy nie robiłam testów ciążowych. Współżyjemy od 8 lat bez zabezpieczeń. Nigdy nie brałam nawet tabletek antykoncepcyjnych. Zabiegi mam wykonywane z nasienia dawcy, więc tak naprawdę to moje pierwsze próby zapłodnienia kiedykolwiek. Naturalny cykl, bez żadych leków. Nie było nam dane próbować naturalnie. Po pierwszym zabiegu zrobiłam ok 15 testów, z czego ostatni był elektroniczny. Same blade kreski, elektroniczny pokazał ciążę. Byłam tak podekscytowana tym faktem, że chciałam wszystkim o tym opowiedzieć. Wiedzieli tylko najbliżsi. po kilku dniach przyszła @ z nikąd. bolesna i obfita jak nigdy. Dostałam kubeł zimnej wody. 😟 Teraz wiem, że nawet ta blada kreska, czy test elektroniczny nie da mi żadnej pewności. Wolę poczekać na solidną kreskę niż łudzić się cieniem 😟 Tak o tym myślę
Dokładnie, lepiej poczekać niż się przedwcześnie cieszyć albo smucić. Chociaż doskonale rozumiem tą chęć zobaczenia tych dwóch upragnionych kreseczek😉

reklama
Do góry