reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
6 dni ☺️ kupiłam już testy, czekam do @. Czyli u mnie 14 dni od zabiegu. Wcześniej nie robie 🍀

To tuż, tuż :D mam nadzieje, że się uda. ❤️
Będę trzymać kciuki! Weekend szybko przeleci 😎

Ja sobie wyliczyłam, że pojadę 11 dni po na betę, prawie piątek 20.11 , weekendu pewnie nie wytrzymam w niepewności 🤦🏼‍♀️ a test z moczu pewnie jeszcze nie wyjdzie wtedy 😇

Dziewczyny, jak się czułyście po IUI? ja miałam 5 pęcherzyków, 1 przerośnięty, jeden niedojrzały i 3 23-24mm, Pani doktor mówiła że w sam raz. Wtorek był ok, wczoraj mocny ból owulacyjny (większy niż zwykle) , a dzisiaj aż ciężko mi się chodzi, nie mogę kaszlnąć ani się zaśmiać bo boli. To normalne?
Ja tak mam jak jest owulacja. Taki kłujący ból.

To tuż, tuż :D mam nadzieje, że się uda. ❤
Będę trzymać kciuki! Weekend szybko przeleci 😎

Ja sobie wyliczyłam, że pojadę 11 dni po na betę, prawie piątek 20.11 , weekendu pewnie nie wytrzymam w niepewności 🤦🏼‍♀️ a test z moczu pewnie jeszcze nie wyjdzie wtedy 😇
Kurczę, zazdroszczę. Ja nie mam możliwości wykonania bety 😟 W Holandii każą robić test z moczu w dniu miesiączki. Kiedy wyjdzie pozytywny to mam umówić pierwsze USG. Beta może już coś pokazać 11 dni po? 🥺🥺🥺

Mój mąż jest bezpłodny, więc nigdy nie robiłam testów ciążowych. Współżyjemy od 8 lat bez zabezpieczeń. Nigdy nie brałam nawet tabletek antykoncepcyjnych. Zabiegi mam wykonywane z nasienia dawcy, więc tak naprawdę to moje pierwsze próby zapłodnienia kiedykolwiek. Naturalny cykl, bez żadych leków. Nie było nam dane próbować naturalnie. Po pierwszym zabiegu zrobiłam ok 15 testów, z czego ostatni był elektroniczny. Same blade kreski, elektroniczny pokazał ciążę. Byłam tak podekscytowana tym faktem, że chciałam wszystkim o tym opowiedzieć. Wiedzieli tylko najbliżsi. po kilku dniach przyszła @ z nikąd. bolesna i obfita jak nigdy. Dostałam kubeł zimnej wody. 😟 Teraz wiem, że nawet ta blada kreska, czy test elektroniczny nie da mi żadnej pewności. Wolę poczekać na solidną kreskę niż łudzić się cieniem 😟 Tak o tym myślę

Mój mąż jest bezpłodny, więc nigdy nie robiłam testów ciążowych. Współżyjemy od 8 lat bez zabezpieczeń. Nigdy nie brałam nawet tabletek antykoncepcyjnych. Zabiegi mam wykonywane z nasienia dawcy, więc tak naprawdę to moje pierwsze próby zapłodnienia kiedykolwiek. Naturalny cykl, bez żadych leków. Nie było nam dane próbować naturalnie. Po pierwszym zabiegu zrobiłam ok 15 testów, z czego ostatni był elektroniczny. Same blade kreski, elektroniczny pokazał ciążę. Byłam tak podekscytowana tym faktem, że chciałam wszystkim o tym opowiedzieć. Wiedzieli tylko najbliżsi. po kilku dniach przyszła @ z nikąd. bolesna i obfita jak nigdy. Dostałam kubeł zimnej wody. 😟 Teraz wiem, że nawet ta blada kreska, czy test elektroniczny nie da mi żadnej pewności. Wolę poczekać na solidną kreskę niż łudzić się cieniem 😟 Tak o tym myślę
Dokładnie, lepiej poczekać niż się przedwcześnie cieszyć albo smucić. Chociaż doskonale rozumiem tą chęć zobaczenia tych dwóch upragnionych kreseczek😉

reklama
Do góry