Ikwileenkindje
Aktywna w BB
6 dni kupiłam już testy, czekam do @. Czyli u mnie 14 dni od zabiegu. Wcześniej nie robieWłaśnie to wzdęcie, brzuch mi totalnie wywaliło
Ile czekania jeszcze?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
6 dni kupiłam już testy, czekam do @. Czyli u mnie 14 dni od zabiegu. Wcześniej nie robieWłaśnie to wzdęcie, brzuch mi totalnie wywaliło
Ile czekania jeszcze?
6 dni kupiłam już testy, czekam do @. Czyli u mnie 14 dni od zabiegu. Wcześniej nie robie
A ja zawsze się boję że 10 dnia jeszcze nic nie wyjdzie i wolę poczekać żeby mieć pewny wynikTo pewnie pojadę 10 dnia
Zawsze czekałam na @, ale teraz chyba nie wytrzymam
Ja tak mam jak jest owulacja. Taki kłujący ból.Dziewczyny, jak się czułyście po IUI? ja miałam 5 pęcherzyków, 1 przerośnięty, jeden niedojrzały i 3 23-24mm, Pani doktor mówiła że w sam raz. Wtorek był ok, wczoraj mocny ból owulacyjny (większy niż zwykle) , a dzisiaj aż ciężko mi się chodzi, nie mogę kaszlnąć ani się zaśmiać bo boli. To normalne?
Kurczę, zazdroszczę. Ja nie mam możliwości wykonania bety W Holandii każą robić test z moczu w dniu miesiączki. Kiedy wyjdzie pozytywny to mam umówić pierwsze USG. Beta może już coś pokazać 11 dni po?To tuż, tuż mam nadzieje, że się uda. ❤
Będę trzymać kciuki! Weekend szybko przeleci
Ja sobie wyliczyłam, że pojadę 11 dni po na betę, prawie piątek 20.11 , weekendu pewnie nie wytrzymam w niepewności a test z moczu pewnie jeszcze nie wyjdzie wtedy
Powinna już pokazaćKurczę, zazdroszczę. Ja nie mam możliwości wykonania bety W Holandii każą robić test z moczu w dniu miesiączki. Kiedy wyjdzie pozytywny to mam umówić pierwsze USG. Beta może już coś pokazać 11 dni po?
Ale ja wolę zawszę robić później żeby wynik był bardziej wiarygodny. Zagnieżdżanie się zarodka moze trwać od 6 do 12 dni po inseminacji i dopiero wtedy wytwarza hormon HCG więc ja jestem zwolenniczką robienia później niż wcześniejPowinna już pokazać
Dokładnie, lepiej poczekać niż się przedwcześnie cieszyć albo smucić. Chociaż doskonale rozumiem tą chęć zobaczenia tych dwóch upragnionych kreseczekMój mąż jest bezpłodny, więc nigdy nie robiłam testów ciążowych. Współżyjemy od 8 lat bez zabezpieczeń. Nigdy nie brałam nawet tabletek antykoncepcyjnych. Zabiegi mam wykonywane z nasienia dawcy, więc tak naprawdę to moje pierwsze próby zapłodnienia kiedykolwiek. Naturalny cykl, bez żadych leków. Nie było nam dane próbować naturalnie. Po pierwszym zabiegu zrobiłam ok 15 testów, z czego ostatni był elektroniczny. Same blade kreski, elektroniczny pokazał ciążę. Byłam tak podekscytowana tym faktem, że chciałam wszystkim o tym opowiedzieć. Wiedzieli tylko najbliżsi. po kilku dniach przyszła @ z nikąd. bolesna i obfita jak nigdy. Dostałam kubeł zimnej wody. Teraz wiem, że nawet ta blada kreska, czy test elektroniczny nie da mi żadnej pewności. Wolę poczekać na solidną kreskę niż łudzić się cieniem Tak o tym myślę
My połówkowe 25.11Ja 17.11 połówkowe więc stres ogromny.
Ale dużo nas z dzidziami na przyszły tydzień