reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Pierwszę słyszę, czyli moje powiedzenie " idę oddać honorowo mocz" ma znaczenie:) Gdzie się leczysz?
Dokładnie tak! Mężowie na medal!
Dodam jeszcze, że jestem wdzięczna za to, że dawcy w ogóle są i dają nam możliwość prób. Ja mam takie małe marzenie, że gdy uda mi się zajść w upragnioną ciążę, chciałabym oddawać mocz, który zawiera hormon hcg. Z kolei ten używany jest przez firmy farmaceutyczne do wytwarzania leków stosowanych w leczeniu niepłodności. Klinika w, której się leczę, wspiera tą organizację. Chciałabym móc również komuś pomóc, tymbardziej, że sama z tej pomocy korzystam.

Dodam jeszcze, że jestem wdzięczna za to, że dawcy w ogóle są i dają nam możliwość prób. Ja mam takie małe marzenie, że gdy uda mi się zajść w upragnioną ciążę, chciałabym oddawać mocz, który zawiera hormon hcg. Z kolei ten używany jest przez firmy farmaceutyczne do wytwarzania leków stosowanych w leczeniu niepłodności. Klinika w, której się leczę, wspiera tą organizację. Chciałabym móc również komuś pomóc, tymbardziej, że sama z tej pomocy korzystam.
Oooo bardzo fajna inicjatywa. Podaj nazwę organizacji, poczytam sobie 🙂

Jestem pacjentką holenderskiej kliniki Fertiliteitskliniek Twente w Hengelo.
Organizacja to Moeders voor Moeders. Jeśli wygooglujecie to na ich stronie jest nawet język polski, więc możecie o tym poczytać. Nie wiem, czy w Polsce jest podobna organizacja. Jeśli coś wiecie dajcie znać ☺

Ja też pierwszy raz słyszę o czymś takim ale jak najbardziej jestem za[emoji4][emoji3590]

Super, ja też mieszkam w Holandii to sobie poczytam :)
Organizacja to Moeders voor Moeders. Jeśli wygooglujecie to na ich stronie jest nawet język polski, więc możecie o tym poczytać. Nie wiem, czy w Polsce jest podobna organizacja. Jeśli coś wiecie dajcie znać [emoji5]

Organizacja to Moeders voor Moeders. Jeśli wygooglujecie to na ich stronie jest nawet język polski, więc możecie o tym poczytać. Nie wiem, czy w Polsce jest podobna organizacja. Jeśli coś wiecie dajcie znać ☺
Poczytałam sobie o tej organizacji. Super sprawa. Szkoda że w Polsce nie ma takiej inicjatywy.

Hej kochane jak tam wasze samopoczucia w czwartkowy poranek? Bo u mnie dobrze wyspana pełna energii ale niestety głupoty mi się w nocy śniły i rano musiałam zrobić test czy napewno wszystko jest w porządku i chyba jest[emoji6] kreska ciemnieje więc wszystko jest na dobrej drodze.Zobacz załącznik 1200350
No piękna...aż żałuję że ja nie mam na pamiątkę 😂

reklama
Do góry