reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Pierwszę słyszę, czyli moje powiedzenie " idę oddać honorowo mocz" ma znaczenie:) Gdzie się leczysz?
Dokładnie tak! Mężowie na medal!
Dodam jeszcze, że jestem wdzięczna za to, że dawcy w ogóle są i dają nam możliwość prób. Ja mam takie małe marzenie, że gdy uda mi się zajść w upragnioną ciążę, chciałabym oddawać mocz, który zawiera hormon hcg. Z kolei ten używany jest przez firmy farmaceutyczne do wytwarzania leków stosowanych w leczeniu niepłodności. Klinika w, której się leczę, wspiera tą organizację. Chciałabym móc również komuś pomóc, tymbardziej, że sama z tej pomocy korzystam.

Dodam jeszcze, że jestem wdzięczna za to, że dawcy w ogóle są i dają nam możliwość prób. Ja mam takie małe marzenie, że gdy uda mi się zajść w upragnioną ciążę, chciałabym oddawać mocz, który zawiera hormon hcg. Z kolei ten używany jest przez firmy farmaceutyczne do wytwarzania leków stosowanych w leczeniu niepłodności. Klinika w, której się leczę, wspiera tą organizację. Chciałabym móc również komuś pomóc, tymbardziej, że sama z tej pomocy korzystam.
Oooo bardzo fajna inicjatywa. Podaj nazwę organizacji, poczytam sobie 🙂

Jestem pacjentką holenderskiej kliniki Fertiliteitskliniek Twente w Hengelo.
Organizacja to Moeders voor Moeders. Jeśli wygooglujecie to na ich stronie jest nawet język polski, więc możecie o tym poczytać. Nie wiem, czy w Polsce jest podobna organizacja. Jeśli coś wiecie dajcie znać ☺

Ja też pierwszy raz słyszę o czymś takim ale jak najbardziej jestem za[emoji4][emoji3590]

Super, ja też mieszkam w Holandii to sobie poczytam :)
Organizacja to Moeders voor Moeders. Jeśli wygooglujecie to na ich stronie jest nawet język polski, więc możecie o tym poczytać. Nie wiem, czy w Polsce jest podobna organizacja. Jeśli coś wiecie dajcie znać [emoji5]

Organizacja to Moeders voor Moeders. Jeśli wygooglujecie to na ich stronie jest nawet język polski, więc możecie o tym poczytać. Nie wiem, czy w Polsce jest podobna organizacja. Jeśli coś wiecie dajcie znać ☺
Poczytałam sobie o tej organizacji. Super sprawa. Szkoda że w Polsce nie ma takiej inicjatywy.

Hej kochane jak tam wasze samopoczucia w czwartkowy poranek? Bo u mnie dobrze wyspana pełna energii ale niestety głupoty mi się w nocy śniły i rano musiałam zrobić test czy napewno wszystko jest w porządku i chyba jest[emoji6] kreska ciemnieje więc wszystko jest na dobrej drodze.Zobacz załącznik 1200350
No piękna...aż żałuję że ja nie mam na pamiątkę 😂

reklama
Do góry