kolor nadzieji
Fanka BB :)
A test masz zrobić w środę 11.11 czy 18.11?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Teraz wrzucanie zdjęcia blastkow i z USG a w przyszłym roku zdjęcia dzieciątek Mam nadzieję że u mnie do 3 razy sztukaOby oby. Uda nam sie wszystkim. Tobie wiadomka tez
Dokładnie, więcej takich cudownych wiadomości. I super jest to że my naprawdę realnie cieszymy się z każdego cudu poczęcia nie ma jakiejś dziwnej zazdrości że komuś się udało tak szybko, a komuś później a ja jeszcze nic. Razem się cieszymy i razem płaczemy. Dopóki nie dołączyłam do tego forum nie miałam pojęcia że można się tak zaangażować emocjonalnie w historię ludzi, których się nie zna i nigdy nie nie widziałoWszystkie trzymamy mocno kciuki
Takie pozytywne wiadomości o cudzie poczęcia w tych czasach jak najbardziej Nam potrzebne
W środę czekamy na pozytywny test.
Dokładnie kochana jakie to jest zarazem dziwne i cudowne i tak jak piszesz realnie się cieszymy że którejś z Nas się udało i nie ma tego uczucia zazdrości i złości tego żalu że to nie jaDokładnie, więcej takich cudownych wiadomości. I super jest to że my naprawdę realnie cieszymy się z każdego cudu poczęcia nie ma jakiejś dziwnej zazdrości że komuś się udało tak szybko, a komuś później a ja jeszcze nic. Razem się cieszymy i razem płaczemy. Dopóki nie dołączyłam do tego forum nie miałam pojęcia że można się tak zaangażować emocjonalnie w historię ludzi, których się nie zna i nigdy nie nie widziało
ja dostałam takie zdjęcie, z usg.Ooooo to szkoda ja wzięłam zdjęcie bo wkoncu to pierwsze selfi mojego maleństwa[emoji4]
Cześć dziewczyny, mam pytanie.
Czy wy jesteście po inseminacjach czy po in vitro?
Jak najbardziej rozumiemJa jestem po 3 iui żadna się nie udała więc poszłam o krok dalej i podeszłam do in vitro jak narazie po pierwszej procedurze pierwszy transfer udany[emoji846] a z racji tego że bardzo się przywiązałam do dziewczyn i tego wątku to nie mam zamiaru ich opuszczać[emoji16]
Zostanie ! Trzymam kciuki mocno mocno !!!Jestem juz po! Jedna blastka juz ze mna, druga blastka do mrozenia, a 3 przestaly sie dzielic i nie wiadomo czy przetrwaja. Mam sie dowiadywac w poniedzialek.
Kazali mi testowac w kolejna srode. Nic mi o becie nie mowili.
Ale widzialam kropka na usg juz we mnie. Chce, zeby ze mna zostal!!