Na pewno zostanie. Jakiej klasy zarodek?
[/QUOTEQU
Mam tylko napisane 5.1.1
Nie wiem czy to dobrze
reklama
kolor nadzieji
Fanka BB :)
Kochana teraz wypoczywaj i kropeczek napewno pięknie i na długo się w tobie rozgości[emoji3590] zarodek masz piękny najlepszej klasy.
Ja test zrobiłam w 9dpt wyszła 2 kreska a 10dpt poszłam na betę jeśli masz możliwość idź na betę bo ona na 100% ci powie czy jesteś w ciąży a testy różnie wychodzą i tylko sieją zamieszanie.
Ja test zrobiłam w 9dpt wyszła 2 kreska a 10dpt poszłam na betę jeśli masz możliwość idź na betę bo ona na 100% ci powie czy jesteś w ciąży a testy różnie wychodzą i tylko sieją zamieszanie.
Dziekuje [emoji4]
Na poczatku nastraszyli mnie powiekszonymi jajnikami, sprawdzali czy nie mam hiperstymulacji. Ale mowili, ze jest ok.
Dzieki ❤Kochana teraz wypoczywaj i kropeczek napewno pięknie i na długo się w tobie rozgości[emoji3590] zarodek masz piękny najlepszej klasy.
Wlasnie probuje znalezc opisy klasyfikacji zarodkow w internecie, ale znajduje inne oznaczenia.
Pani embriolog mowila tylko, ze sa silne 2.
No ty kolorku to potwierdzasz Musze zaufac
eij
Zostanie napewno ale w przyszłym roku szykuje nam się wysyp dzidziusiówJestem juz po! Jedna blastka juz ze mna, druga blastka do mrozenia, a 3 przestaly sie dzielic i nie wiadomo czy przetrwaja. Mam sie dowiadywac w poniedzialek.
Kazali mi testowac w kolejna srode. Nic mi o becie nie mowili.
Ale widzialam kropka na usg juz we mnie. Chce, zeby ze mna zostal!!
kolor nadzieji
5 to jest blastocysta rozwinięta ja miałam 4 więc wczesna blastocysta ty masz 1.1 czyli najlepsza morfologia a ja miałam 2.1 czyli troszkę słabszą ale jak widać udało się[emoji3590] więc Twój zarodeczek rządzi[emoji123] a masz może zdjęcie dostałaś? Pokażesz?[emoji847]
Dzieki [emoji173]
Wlasnie probuje znalezc opisy klasyfikacji zarodkow w internecie, ale znajduje inne oznaczenia.
No ty kolorku to potwierdzasz [emoji4] Musze zaufac
Oby oby. Uda nam sie wszystkim. Tobie wiadomka tezZostanie napewno ale w przyszłym roku szykuje nam się wysyp dzidziusiów
Wszystkie trzymamy mocno kciukiDzieki ❤
No ty kolorku to potwierdzasz Musze zaufac
Takie pozytywne wiadomości o cudzie poczęcia w tych czasach jak najbardziej Nam potrzebne
W środę czekamy na pozytywny test.
Kurcze dzieki.5 to jest blastocysta rozwinięta ja miałam 4 więc wczesna blastocysta ty masz 1.1 czyli najlepsza morfologia a ja miałam 2.1 czyli troszkę słabszą ale jak widać udało się[emoji3590] więc Twój zarodeczek rządzi[emoji123] a masz może zdjęcie dostałaś? Pokażesz?[emoji847]
Nie dostalam zadnych opisow ani zdjecia niestety. Wyswietlily mi tylko na monitorze
Dziekuje ❤Wszystkie trzymamy mocno kciuki
Takie pozytywne wiadomości o cudzie poczęcia w tych czasach jak najbardziej Nam potrzebne
W środę czekamy na pozytywny test.
reklama
kolor nadzieji
Ooooo to szkoda ja wzięłam zdjęcie bo wkoncu to pierwsze selfi mojego maleństwa[emoji4]
Kurcze dzieki.
Nie dostalam zadnych opisow ani zdjecia niestety. Wyswietlily mi tylko na monitorze
Podziel się: