Mi tylko pokazaly. Nsjgorsze jest to, ze poczulam sie jak w ciazy. A to jeszcze nie ten moment i trzeba czekacja dostałam takie zdjęcie, z usg.
reklama
eij
Fanka BB :)
Spokojnie kochana, teraz to już kwestia dni do potwierdzeniaMi tylko pokazaly. Nsjgorsze jest to, ze poczulam sie jak w ciazy. A to jeszcze nie ten moment i trzeba czekac
A u mnie dziewczyny niestety druga próba iui nieudana, jak zwykle wczoraj załamka bo jednak myślałam, że na pękającym pęcherzyku to musi się udać. Po rozmowach z mężem myślimy, że zrezygnujemy z 3 iui i zaczniemy proces in vitro. Co myślicie ?
eij
Ja też jestem po 2 nieudanej IUI, w sobotę mam monitoring przed 3. A co lekarz na to ? Doradza wam in vitro na tym etapie?A u mnie dziewczyny niestety druga próba iui nieudana, jak zwykle wczoraj załamka bo jednak myślałam, że na pękającym pęcherzyku to musi się udać. Po rozmowach z mężem myślimy, że zrezygnujemy z 3 iui i zaczniemy proces in vitro. Co myślicie ?
Nie ma madrych na to, ani logicznego rozwiazania. Ja bym jeszcze podchodzila. Mi doradzila 4 proby plus 2 czekajac na wyniki badan kariotypow do invitro, zeby nie tracic czasu. 5 razy sie nie udalo a 6 probe odpuscilismy, zeby odpoczac od lekarza przed invitro.A u mnie dziewczyny niestety druga próba iui nieudana, jak zwykle wczoraj załamka bo jednak myślałam, że na pękającym pęcherzyku to musi się udać. Po rozmowach z mężem myślimy, że zrezygnujemy z 3 iui i zaczniemy proces in vitro. Co myślicie ?
lekarz rekomenduje 3 próby iui i potem invitro. Po prostu jakoś tracę wiarę że to może się udać a jest to kolejny koszt i nie wiem czy nie zabraknie nam wrazie co na invitro które statystycznie daje większe szanse.Ja też jestem po 2 nieudanej IUI, w sobotę mam monitoring przed 3. A co lekarz na to ? Doradza wam in vitro na tym etapie?
I właśnie ten brak logicznego rozwiązania mnie przytłacza bo jestem typowym ścisłym umysłem który zawsze wszystko musi mieć logiczne wytłumaczone.
eij
Ja mam takie same myśli. Czy warto próbować, a może jednak od razu w in vitro iść żeby pieniędzy nie stracić.... Ale zdecydowałam że mężem że będziemy próbować jeszcze z inseminacja. Lekarz mówi że nie ma co się zrażać od razu i warto spróbować 3 raz. Wyniki mam dobre, cykle regularne, potrzeba tylko trochę szczęścialekarz rekomenduje 3 próby iui i potem invitro. Po prostu jakoś tracę wiarę że to może się udać a jest to kolejny koszt i nie wiem czy nie zabraknie nam wrazie co na invitro które statystycznie daje większe szanse.
I właśnie ten brak logicznego rozwiązania mnie przytłacza bo jestem typowym ścisłym umysłem który zawsze wszystko musi mieć logiczne wytłumaczone.
Logiczne myślenie i wytłamaczenie w przypadku zajścia w ciążę to nie istnieje Nigdy nie miałam żadnych problemów zdrowotnych mąż też zdrowy i zajść w ciążę nie mogłamlekarz rekomenduje 3 próby iui i potem invitro. Po prostu jakoś tracę wiarę że to może się udać a jest to kolejny koszt i nie wiem czy nie zabraknie nam wrazie co na invitro które statystycznie daje większe szanse.
U nas pierwsza IUI udana ale zakończona w 8 tyg. Myślałam że skoro 1 udała sie za pierwszym to kolejna również bez problem zaskoczy a tu rozczarowanie i 3 kolejne porażki lekarz przekonał mnie do 4 próby która okazała się szczęśliwa.
eij
Ja też mam w planach 4 próbę jakby się 3 nie udała. Chociaż po cichu mam nadzieję że nie będę musiałaLogiczne myślenie i wytłamaczenie w przypadku zajścia w ciążę to nie istnieje Nigdy nie miałam żadnych problemów zdrowotnych mąż też zdrowy i zajść w ciążę nie mogłam
U nas pierwsza IUI udana ale zakończona w 8 tyg. Myślałam że skoro 1 udała sie za pierwszym to kolejna również bez problem zaskoczy a tu rozczarowanie i 3 kolejne porażki lekarz przekonał mnie do 4 próby która okazała się szczęśliwa.
reklama
Kolendra29
ja po dwóch nieudanych inseminacjach teraz próbuje in vitroCześć dziewczyny, mam pytanie.
Czy wy jesteście po inseminacjach czy po in vitro?
Podziel się: