reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Wiem co czujesz u nas też z kasą zaczyna się problem. Dlatego jeszcze 1 IUI czwarta i kończymy. Kurczę przed ślubem 7 lat temu nawet bym nie pomyslala że to będzie dotyczyć właśnie nas. Aj
U mnie to było tak że przed ślubem już wiedzieliśmy że dzieci nie możemy mieć. Mąż zachorował kilka lat wcześniej. Także ok 8 lat zajęło mi żeby przetrawić ta sytuacje. Decyzje o AID podjęliśmy w maju i w czerwcu już była wizyta więc szybko poszło. Człowiek znowu wierzy, marzy i ma nadzieję że nie wszystko stracone. A co będzie.... Nie mam pojęcia. 😔

Witam dziewczynki życzę wam wszystkim pięknej niedzieli mimo pogody za oknem i żeby każda z was odgoniła złe myśli i zrobiła coś przyjemnego tylko dla siebie[emoji4][emoji256][emoji3590][emoji517]
Moja niedziela zaczęła się przecudownie, blomba z zęba mi wypadła, mam gigantyczna dziurę i muszę uważac żeby mi się ząb nie złamał. A wizyta za tydzień 😶🤨 z drugiej strony dobrze że w dobie pandemii w ogóle gabinet jest otwarty. 👍😛

O jej co za pech pewnie na halloween za dużo się cukiereczków zjadło[emoji316][emoji517] i teraz są straty[emoji12]
Musisz uważać teraz przez ten tydzień żeby sobie nie pogorszyć.
Moja niedziela zaczęła się przecudownie, blomba z zęba mi wypadła, mam gigantyczna dziurę i muszę uważac żeby mi się ząb nie złamał. A wizyta za tydzień [emoji55][emoji2955] z drugiej strony dobrze że w dobie pandemii w ogóle gabinet jest otwarty. [emoji106][emoji14]

U mnie dzisiaj cień cienia cienia :) zobaczę jutro czy ciemnieje :)
Screenshot_20201102-122149_Gallery.jpeg

Evelyn trzymam kciuki za ciemniejaca kreske.
A ja juz po punkcji w domu. Pobrali 13 sztuk. Teraz najgorsze czekanie. Jezeli pojdzie dobrze z planem to w sobote transfer.

reklama
Do góry