reklama
Myślę ze trochę za wcześniej te 14 to chyba minimum.. ale zawsze mozesz spróbować U mnie dziś mija 14 dzień ale testuje dopiero w środę bo się boje..Dziewczyny mam pytanie, czy jest sens robić test sikany w 10 dniu po inseminacji? Czy za szybko? Cykle mam długie, planowana miesiączka 3 listopada a betę mam robić w piątek.
kolor nadzieji
Fanka BB :)
Ja zawsze robiłam 14dpo stresowałam się wcześniej ale czasem okres mnie wyprzedzał.
Dziewczyny mam pytanie, czy jest sens robić test sikany w 10 dniu po inseminacji? Czy za szybko? Cykle mam długie, planowana miesiączka 3 listopada a betę mam robić w piątek.
eij
Ja na betę idę w 13 dzień po inseminacji. Nie wytrzymam do kolejnego poniedziałku. Zresztą w sobotę mam roczek mojej chrześniaczki i nie wiem czy pićMyślę ze trochę za wcześniej te 14 to chyba minimum.. ale zawsze mozesz spróbować U mnie dziś mija 14 dzień ale testuje dopiero w środę bo się boje..
Mi w 10dniu po inseminacji wyszedł pozytywny także warto spróbować ale jak nie wyjdzie to nie ma co się załamywać bo jest jeszcze czasDziewczyny mam pytanie, czy jest sens robić test sikany w 10 dniu po inseminacji? Czy za szybko? Cykle mam długie, planowana miesiączka 3 listopada a betę mam robić w piątek.
eij
Hmmm. Kurcze może się skusze.Mi w 10dniu po inseminacji wyszedł pozytywny także warto spróbować ale jak nie wyjdzie to nie ma co się załamywać bo jest jeszcze czas
eij
A powiedz mi jeszcze jak długie cykle miałaś?Mi w 10dniu po inseminacji wyszedł pozytywny także warto spróbować ale jak nie wyjdzie to nie ma co się załamywać bo jest jeszcze czas
28 dni i inseminacja była w 11 dniu cyklu.A powiedz mi jeszcze jak długie cykle miałaś?
A u ciebie który dzień cyklu i kiedy miałaś inseminacje?A powiedz mi jeszcze jak długie cykle miałaś?
reklama
eij
Ja mam cykle 32 dniowe a inseminacje miałam w 15 DC.A u ciebie który dzień cyklu i kiedy miałaś inseminacje?
Podziel się: