KiedyPytam
Fanka BB :)
To Ty już niedługo testujeszU mnie pojawił się bialy śluz przez dwa dni na około tydzień po inseminacji
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To Ty już niedługo testujeszU mnie pojawił się bialy śluz przez dwa dni na około tydzień po inseminacji
W środęTo Ty już niedługo testujesz
Dokładnie. JaTo super, przy wieloletnich staraniach niektórzy już nie mogą nawet słuchać o sexie hehe
A bierzecie duphaston? Po nim mam nonstop mokro czasem mam wrażenie czy nie popuściłam. 3x Taki śluz jak w dni płodne tylko że mleczno-kremowyU mnie pojawił się bialy śluz przez dwa dni na około tydzień po inseminacji
W środę
Nie, ja nic nie bioręDokładnie. Ja
A bierzecie duphaston? Po nim mam nonstop mokro czasem mam wrażenie czy nie popuściłam. 3x Taki śluz jak w dni płodne tylko że mleczno-kremowy
DziękujęTrzymam kciuki baaardzo mocno :-)
A co tam u Ciebie kochana słychać? Wszystko do przodu?Dziękuję
No naprawdę bogata tak dieta ale ważne żeby pomogłoJa biorę luteine dopochwowa 2x1, luteine pod język 2x2, clexane 1x1(zastrzyk), acard 2x1, kwas foliowy 1x1, estrofem 2x1, encorton 2x1, prolutex 1x1(zastrzyk)... Taka mam bogata dietę xD
Tylko dupka brakuje