reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
A ja mam pytanie odnośnie śluzu... Bo ja już nie pamiętam jak to było w czerwcu...
W dniu inseminacji miałam dużo takiego galaretowatego śluzu, przezroczystego... Teraz z dnia na dzień mam go coraz mniej i zaczyna się bardziej biały robić... Jak to u was wyglądało?

reklama
Dziewczyny, mam pytanie. Dziś odczuwam lekki ból w podbrzuszu jak na miesiączkę. Jestem 9 dzień po inseminacji i wiem że to może być zwiastun zagnieżdża się zarodka, i tego się trzymam póki co 😉🙂 moje pytanie, jak długo trwał u was taki ból?
Ja od kilku dni juz co jakiś czas odczuwam ból w podbrzuszu, właśnie taki jak na miesiączkę... tylko, ze ja jakoś ostatnio pesymistycznie sie nastawiam i odbieram to jako zwiastun zbliżającego sie okresu (choć podobno, to wcale nie wyklucza ciąży, bo na początku ciąży macica sie rozpulchnia i rozciąga i to jest przyczyną bólu 🙂). Trzymaj sie tej wersji! 😁😎

A ja mam pytanie odnośnie śluzu... Bo ja już nie pamiętam jak to było w czerwcu...
W dniu inseminacji miałam dużo takiego galaretowatego śluzu, przezroczystego... Teraz z dnia na dzień mam go coraz mniej i zaczyna się bardziej biały robić... Jak to u was wyglądało?
Bardzo podobnie miałam, i bodajże tak jest „książkowo” 🤔😉

Bardzo podobnie miałam, i bodajże tak jest „książkowo” 🤔😉
Obys miała rację 🥰 nastawienie z dnia na dzień mi się polepsza i w sumie tak sobie myślę... 2.5mln to wcale nie tak mało 😁 i może akurat... Dziś ogólnie lepiej się czuje i ciągle coś jem 😂 już jadłam kanapki na śniadanie, później tosty bo była glodna, później jeszcze paczka, kawałek ciasta i cały czas orzechy laskowe i się zastanawiam czy zjeść już pomidorowke czy czekać na męża 😂😂😂😂

Obys miała rację 🥰 nastawienie z dnia na dzień mi się polepsza i w sumie tak sobie myślę... 2.5mln to wcale nie tak mało 😁 i może akurat... Dziś ogólnie lepiej się czuje i ciągle coś jem 😂 już jadłam kanapki na śniadanie, później tosty bo była glodna, później jeszcze paczka, kawałek ciasta i cały czas orzechy laskowe i się zastanawiam czy zjeść już pomidorowke czy czekać na męża 😂😂😂😂
Zawsze możesz zjeść dwie porcje! 😅🤣🤓
2,5mln to bardzo dużo, szczególnie gdy wiesz, ze z całej tej ekipy potrzeba tylko 1 sprytnego gladiatorka! ☝🏻🤷‍♀️😉

Hahaha w sumie w tej pierwszej ciąży nie chciało mi się w ogóle jeść i przez 2 miesiące schudłam 4kg xD ale spokojnie... Już wróciło 😂 na słodkie nie mogłam patrzeć a jak wróciłam że szpitala po zabiegu łyżeczkowania to jadłam kanapki z nutella i popijałam cola 😂 więc dziwneby było gdyby nie wróciło 😂 jeszcze 12 dni 🥰

Ale czy ten bol masz ciągły czy tylko chwilami coś odczuwasz? Ja miałam ból ale on u mnie zdarzał się codziennie i trwał 2sek i koniec. Następny dzień tak samo... przez 2 miesiące miałam tak... Lekarz mi mówił że to nie jest normalne... ☹
Mialam lekki ból trwający mniej więcej 10 minut. Teraz jest ok.

Ja od kilku dni juz co jakiś czas odczuwam ból w podbrzuszu, właśnie taki jak na miesiączkę... tylko, ze ja jakoś ostatnio pesymistycznie sie nastawiam i odbieram to jako zwiastun zbliżającego sie okresu (choć podobno, to wcale nie wyklucza ciąży, bo na początku ciąży macica sie rozpulchnia i rozciąga i to jest przyczyną bólu 🙂). Trzymaj sie tej wersji! 😁😎
Ja się tylko tej wersji trzymam 😉👍

reklama
U mnie pojawił się bialy śluz przez dwa dni na około tydzień po inseminacji

Do góry