reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Ooo a to zależy od dc? Mam nadzieję,że nie trzeba tegi badania bylo robic w konkretnym dniu i nie będę musiała go powtarzać...ups
Jak ja robiłam amh to lekarz mówił że mogę robić w dowolnym dniu cyklu, mam tylko napisać na wyniku w którym DC robiłam badanie. Widocznie na tej podstawie on sam wylicza przyrost tego hormonu i wie ile mniej więcej jest w czasie około owulacyjnym

Jak ja robiłam amh to lekarz mówił że mogę robić w dowolnym dniu cyklu, mam tylko napisać na wyniku w którym DC robiłam badanie. Widocznie na tej podstawie on sam wylicza przyrost tego hormonu i wie ile mniej więcej jest w czasie około owulacyjnym
Ja o ile dobrze pamiętam w 20 dc miałam amh ok 5.5

Czas uczy cierpliwości[emoji4] jak mi się uda przez to wszystko przejść to wy będziecie wiedziały czego się możecie spodziewac[emoji846]
Strasznie mi przykro, że znowu pod górkę... csly ten proces ogromnie duzo cierpliwosci wymaga. Bardzo Cie podziwiam za spokoj i opanowanie, jesteś moim wzorem do naśladowania:) trzymam kciuki zeby to juz byla ostatnia przeszkoda!

Hej dziewczyny
Mam pytanie jakby z innej "beczki". Czy kiedykolwiek zdążyło Wam się, że w cyklu po IUI miałyscie bardzo bolesną owulację? Wg kalendarzyka powinnam mieć jutro, a dziś obudziłam się z bólem brzucha, który promieniował na plecy. Tak mnie bolało, że musiałam zwolnić się z pracy... Czy to normalne??? Jak leżę to jest dużo lepiej.
Pozdrawiam

reklama
Hej dziewczyny
Mam pytanie jakby z innej "beczki". Czy kiedykolwiek zdążyło Wam się, że w cyklu po IUI miałyscie bardzo bolesną owulację? Wg kalendarzyka powinnam mieć jutro, a dziś obudziłam się z bólem brzucha, który promieniował na plecy. Tak mnie bolało, że musiałam zwolnić się z pracy... Czy to normalne??? Jak leżę to jest dużo lepiej.
Pozdrawiam
Hej ja w cyklu w którym miała być iui przy pękaniu pęcherzyków miałam ostry bol , tak ostry że nie mogłam chodzić i wyladowalam na SORze , ale to był cykl stymulowany

Do góry