reklama
PałkaZapałka
Fanka BB :)
Może młode się gnieździ, nie stresuj sięDziewczyny jestem 9 dni po IUI i dzisiejszej nocy miałam takie bóle jak na okres? Powiedzcie to normalne czy coś jest nie tak?
Alkalalka82
Nie wytrzymalam zrobiłam test 6dpt i jedna kreska: /
PałkaZapałka
Poczekaj...ja zrobiłam test w terminie i też miałam jedna kreskę. A 3 dni później betę z winikiem 37. Daj sobie jeszcze chwilęNie wytrzymalam zrobiłam test 6dpt i jedna kreska: /
Motylkowo
Za wczesnieNie wytrzymalam zrobiłam test 6dpt i jedna kreska: /
jestem 8 dni po iui. Kiedy testujesz? 10dpo czy pozniej? Chyba poczekam do niedzieli, od 2 lat nie robie testow, zawsze czekam na okres. Nie wiem czy to dobrze.Dziewczyny jestem 9 dni po IUI i dzisiejszej nocy miałam takie bóle jak na okres? Powiedzcie to normalne czy coś jest nie tak?
Co do boli, nie znam sie, bo nigdy nie bylam w ciazy, ale nie raz slyszlaam, ze to jest objaw implantacji
eij
Ból może być spowodowany zagbiezdaniem się zarodka. Także nie stresuj się na zapasDziewczyny jestem 9 dni po IUI i dzisiejszej nocy miałam takie bóle jak na okres? Powiedzcie to normalne czy coś jest nie tak?
eij
Zdecydowanie q
zdecydowanie za szybko zrobiłas test. Powtórz za kilka dni.Nie wytrzymalam zrobiłam test 6dpt i jedna kreska: /
eij
Z tego co ja słyszałam to lekarze zalecają robić test w dzień spodziewanej miesiączki. Szybsze wykonanie testu może fałszować wyniki.jestem 8 dni po iui. Kiedy testujesz? 10dpo czy pozniej? Chyba poczekam do niedzieli, od 2 lat nie robie testow, zawsze czekam na okres. Nie wiem czy to dobrze.
Co do boli, nie znam sie, bo nigdy nie bylam w ciazy, ale nie raz slyszlaam, ze to jest objaw implantacji
reklama
kolor nadzieji
Hej dziewczynki po dzisiejszej nocy chyba mogę się domyślać jak wygląda akcja porodowa w nocy dostałam okresu po cyklu z punkcja i wiecie co koszmar mam mocne skurcze macicy co 5 min trwające po 30 sek nigdy w życiu mnie tak nie bolało nigdy nie czułam takiego bólu żadne środki przeciwbólowe nie dają rady. Ktoś mi mówił że po cyklu punkcyjnym okres jest mocniejszy i bardziej obfity ale nie przypuszczałam że aż tak mogę leżeć tylko skulona na prawym i lewym boku i to też niewiele ulgi przynosi a o wstawaniu i chodzeniu nawet nie ma mowy. Jestem strasznie głodna i słabo mi z bólu męża nie poproszę o pomoc bo się wczoraj z nim pozarlam o nic właściwie poprostu miałam zły dzień i tyle. A dziś się do siebie nie odzywamy[emoji17] niewiem jak przetrwać ten dzień w tym bólu pewnie najprędzej to z bólu i zmęczenia zasne.
Podziel się: