Jest ich sporo na jednym jajniki drugi póki co nie widoczny dziś miały 15 mm zastrzyki dopisanie wizyta w poniedziałek. Punkcja będzie środa ew. Czwartek@Tolka20 jak tam jajeczka?[emoji4]
reklama
kolor nadzieji
Fanka BB :)
To fajnie a wiesz ile ich jest bo mój lekarz przy mnie zawsze liczyl i mówił jakiej są wielkości.
Jest ich sporo na jednym jajniki drugi póki co nie widoczny dziś miały 15 mm zastrzyki dopisanie wizyta w poniedziałek. Punkcja będzie środa ew. Czwartek
Nie liczył a ja też nie dopytywalam. Tylko sobie mierzył widziałam. Ale większość miała 15mm. Cieszę się że ich jest więcej bo mam dziwne przeczucie że będą słabej jakoscistrasznie się bojeTo fajnie a wiesz ile ich jest bo mój lekarz przy mnie zawsze liczyl i mówił jakiej są wielkości.
kolor nadzieji
Spokojnie będzie dobrze do punkcji jeszcze podrosna[emoji16] i napewno będzie z czego wybierać[emoji3590]
Nie liczył a ja też nie dopytywalam. Tylko sobie mierzył widziałam. Ale większość miała 15mm. Cieszę się że ich jest więcej bo mam dziwne przeczucie że będą słabej jakosci[emoji22]strasznie się boje
Oby...Spokojnie będzie dobrze do punkcji jeszcze podrosna[emoji16] i napewno będzie z czego wybierać[emoji3590]
Adziunia
Myślę, że obawy co do jakości jajeczek ma każda kobieta przed ivf... wydaje mi się, że to całkowicie naturalne i uszy do góry ja w poniedziałek zaczynam 1 dzień stymulacji. Punkcja pewnie pare dni po Twoim transferze wysyłam pozytywną energię jeszcze tylko parę chwil...pare dni i będzie się działo
Nie liczył a ja też nie dopytywalam. Tylko sobie mierzył widziałam. Ale większość miała 15mm. Cieszę się że ich jest więcej bo mam dziwne przeczucie że będą słabej jakosci[emoji22]strasznie się boje
Dzieki Kochana. Za Ciebie też mocno trzymam kciukiMyślę, że obawy co do jakości jajeczek ma każda kobieta przed ivf... wydaje mi się, że to całkowicie naturalne i uszy do góry ja w poniedziałek zaczynam 1 dzień stymulacji. Punkcja pewnie pare dni po Twoim transferze wysyłam pozytywną energię jeszcze tylko parę chwil...pare dni i będzie się działo
Mam pytanie, czy ktoras z Was po iui brała luteinę zamiast duphastonu? Po dupku mialam plamienie od 22dc, lekarz mowi, ze to nic nie szkodzi,ale strasznie mnie to plamienie stresuje. Może warto w tym cyklu zamienić. Jeżeli brałyście luteinę to w jakich dawkach?
PałkaZapałka
Mi lekarz jak się dowiedział o ciąży zalecił luteinę 200 na noc. Biorę do dzis. Powiedział że tego nigdy nie za wiele. 200 jest na receptę nie wiem jak mniejsze dawki i swoje kosztuje...Mam pytanie, czy ktoras z Was po iui brała luteinę zamiast duphastonu? Po dupku mialam plamienie od 22dc, lekarz mowi, ze to nic nie szkodzi,ale strasznie mnie to plamienie stresuje. Może warto w tym cyklu zamienić. Jeżeli brałyście luteinę to w jakich dawkach?
reklama
Podziel się: