A jakie badania immunologiczne konkretnie jeżeli mozna spytać?Ja sprawdzam całą immunologię, bo niestety już mi trochę nieścisłości w niej wyszło więc chcę przebadać resztę, żeby nie tracić pieniędzy i czasu. A niestety czytałam, że immunologia to system powiązany więc jak coś wychodzi źle to inne rzeczy też mogą być nieprawidłowe.
reklama
Parsley
Fanka BB :)
Odpiszę na privA jakie badania immunologiczne konkretnie jeżeli mozna spytać?
KarolaJ
Możesz mi też napisać? Dzięki!
Odpiszę na priv
Do ciazy luks gdyby udalo się ;-) Pewnie była tez piękna owulacja.Hej dziewczyny, wynik progesteronu 26,20 w 21dc nie jest za wysoki? Zawsze mialam ponizej 10
Motylkowo
Poekny mi progesteron zawsze wychodził 13Hej dziewczyny, wynik progesteronu 26,20 w 21dc nie jest za wysoki? Zawsze mialam ponizej 10
Parsley
Wysłałam wiadomośćMożesz mi też napisać? Dzięki!
A jak glupia wyczytuje czy to cos znaczy, wiedzac, ze nic. Lekarka mi odpisala, ze piekny progesteron, ale dziwne, ze taki wysoki.Do ciazy luks gdyby udalo się ;-) Pewnie była tez piękna owulacja.
I to na dodatek bez lekowA jak glupia wyczytuje czy to cos znaczy, wiedzac, ze nic. Lekarka mi odpisala, ze piekny progesteron, ale dziwne, ze taki wysoki.
reklama
Może podwójna Owulacja. Ja przy podwójnej miałam progesteron 36I to na dodatek bez lekow
Podziel się: