reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Chciałabym żeby tak bylo, chociaż z moim szczęściem to będzie pusty aż do zabiegu. Swoją drogą, wolę tak niż słyszeć serce, widzieć zarodek a potem usłyszeć o porazce. Ile trwa taki zabieg w szpitalu i jak długo się dochodzi do siebie? Orientuje się któraś z was?
Myślicie że jak coś się pojawiło za pierwszym podejściem to za drugim jest szansa na powodzenie? Ile trzeba będzie czekać do drugiej iui?
Witaj,
Mojemu aniołkowi przestało bić serduszko w 8 tyg.
Miałam 2 opcje poczekać na samoistne poronienie lub iść do szpitala na czyszczenie. Po rozmowie z moim lekarzem wybrałam pierwszą wersję. Za 3 tyg. nastąpiło samoistne poronienie. Wyglądało to tak jak zwykła miesiączka tylko dłużej trwało ok 1,5 tyg. Po wszystkim poszłam na badanie i wszytko było czysto i obyło się bez ingerencji lekarza. Następną owulację miałam już 2 tyg. po 😥

To mogę ci podpowiedzieć że zanim zrobisz zastrzyk to skieruj strzykawkę igła w dół żeby powietrze które jest w środku znajdowało się przy tłoku nie musisz go wypuszczać na zewnątrz spokojnie sobie go wstrzyknij tylko żeby powietrze było wstrzyknięte na końcu czyli już po płynie tak mi pielęgniarka powiedziała[emoji846] bo jak byś chciała wypuścić powietrze na zewnątrz to może się zdarzyć że naciśniesz za bardzo i wypuścisz płyn a tu każda kropla dla nas jest cenna[emoji4]
Mam go w domu, sama musze sobie zrobić[emoji87]

@Natka001 @Neonek tak mi przykro z Waszego powodu. Dużo mi to daje teraz, że poznałam wasze historie. Myślę że z czasem każdej z nas się uda tylko mamy mniej szczęścia. :( Czy lekarz wam coś zasugerował czemu właśnie tak się stało w waszym przypadku? Zastanawiam się czy ja miałam na to jakiś wpływ, czy coś zrobiłam źle i przez to jest jak jest :(

reklama
Do góry