O 16.10Spokojnie bez stresu będzie dobrze[emoji4]
O której masz wizytę? Po całej papierologi to już ruszysz z kopyta[emoji123] zobacz ja niedawno kompletowałam badania a tu już za moment punkcja[emoji12] tobie też wszystko poleci z górki[emoji110][emoji256]
reklama
kolor nadzieji
Fanka BB :)
No to jeszcze pół dnia oby szybko minęło[emoji4]
O 16.10
kolor nadzieji
Znieczulana byłam z 8 razy w życiu i przechodziłam różnie mam nadzieję że ta punkcję zniosę dobrze najwyżej będę leżeć aż mnie nie wygonią[emoji12] a czym się stymulujesz? Jaka dawka?
Wlaśnie jak znosisz znieczulenie? ja fatalnie.
Alkalalka82
Kochana jeśli źle znosisz znieczulenie koniecznie zgłoś to przed punkcja lekarzowi. Ja też znoszę tragicznie i przed laparoskopia która miałam w klinice jak zgłosiłam to dały mi jakis lek przy znieczuleniu że 0 skutków aż sama nie wierzyłam że tak się da. I wtedy mi pielęgniarki powiedziały że za każdym razem żeby przed jakimkolwiek zabiegiem gdzie jest z ieczulenie podawane informować że źle przechodzę bo nie ma sensu się męczyć.Wlaśnie jak znosisz znieczulenie? ja fatalnie.
Angelius Katowice@Tolka20 a jaka klinika?
Alkalalka82
Rekovelle do 7dc,(9.33 jednostki) ale dawka zastrzel nie pamietam od 7 do 8 orgalutran No i w sobote zobaczymy co dalejZnieczulana byłam z 8 razy w życiu i przechodziłam różnie mam nadzieję że ta punkcję zniosę dobrze najwyżej będę leżeć aż mnie nie wygonią[emoji12] a czym się stymulujesz? Jaka dawka?
kolor nadzieji
Ten orgalutron też biorę wiesz że może wystąpić odczyn alergiczny? Ja miałam największy przy pierwszym zastrzyku później z dnia na dzień już mniej[emoji846]
Rekovelle do 7dc,(9.33 jednostki) ale dawka zastrzel nie pamietam [emoji85]od 7 do 8 orgalutran No i w sobote zobaczymy co dalej
Alkalalka82
ooooo dzieki, myslalam ze tak poprostu na to reaguje. Napewno zgłoszę.; *Kochana jeśli źle znosisz znieczulenie koniecznie zgłoś to przed punkcja lekarzowi. Ja też znoszę tragicznie i przed laparoskopia która miałam w klinice jak zgłosiłam to dały mi jakis lek przy znieczuleniu że 0 skutków aż sama nie wierzyłam że tak się da. I wtedy mi pielęgniarki powiedziały że za każdym razem żeby przed jakimkolwiek zabiegiem gdzie jest z ieczulenie podawane informować że źle przechodzę bo nie ma sensu się męczyć.
reklama
kolor nadzieji
Kurcze ja w ankiecie zaznaczyłam że nic mi się nie dzieje ale powiem że czasem zdarzają mi się wymioty i może wezmą to pod uwage
Kochana jeśli źle znosisz znieczulenie koniecznie zgłoś to przed punkcja lekarzowi. Ja też znoszę tragicznie i przed laparoskopia która miałam w klinice jak zgłosiłam to dały mi jakis lek przy znieczuleniu że 0 skutków aż sama nie wierzyłam że tak się da. I wtedy mi pielęgniarki powiedziały że za każdym razem żeby przed jakimkolwiek zabiegiem gdzie jest z ieczulenie podawane informować że źle przechodzę bo nie ma sensu się męczyć.
Podziel się: