reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Dziewczyny zazdroszczę wam tego podejścia do inseminacji już..... U mnie lekarz w klinice mówi, że jak mąż będzie miał dobre nasienie to najpierw z miesiąc dwa spróbujemy naturalnych starań z mocna stymulacja. W sumie to może lepiej bo ja tydzien po owulacji dostaje @. I inseminacja mi tu nie pomoże skoro podadzą mi żołnierzyki a zaraz dostanę @..... Choć tutaj na webinarze profesor jakiś się wypowiadał, że ja to od razu powinnam być skierowana na in vitro :/ .....
6 cykli z pregnylem i okres równo po tygodniu. No ale może faktycznie lepiej z dwa cykle spróbować czy w ogóle ta fazę lutealna idzie polepszyć....? Ehhhh :( niestety mam taki charakter ze ja się już na początku poddaje :(

reklama
Zgadzam się z tobą poprostu życie jest takie niesprawiedliwe a to my najbardziej na tym cierpimy my kobiety które pełne miłości chcą posiadać swoje małe szczęścia.
I totalnie szlag mnie trafia i płakać mi się chce jak czytam że jakieś tępe baby porzucają dzieciaki albo o nie nie dbają. Wczoraj znowu historia ze 5 letnie dziecko zostało samo na kilka dni bo matka poszła w tango, jakieś dwa tygodnie temu zmarl niemowlak zakatowany przez rodziców.... człowiek majatek by oddał i rękę i nerkę byle by to dzieciątko mieć a ktoś ma ot tak po prostu i nie szanuje tego....

Nie poddawaj się wszystko jest do przezwyciężenia tylko trzeba poszukać przyczyny i ja poprostu zwalczyć. Będzie dobrze [emoji3590]
Dziewczyny zazdroszczę wam tego podejścia do inseminacji już..... U mnie lekarz w klinice mówi, że jak mąż będzie miał dobre nasienie to najpierw z miesiąc dwa spróbujemy naturalnych starań z mocna stymulacja. W sumie to może lepiej bo ja tydzien po owulacji dostaje @. I inseminacja mi tu nie pomoże skoro podadzą mi żołnierzyki a zaraz dostanę @..... Choć tutaj na webinarze profesor jakiś się wypowiadał, że ja to od razu powinnam być skierowana na in vitro :/ .....
6 cykli z pregnylem i okres równo po tygodniu. No ale może faktycznie lepiej z dwa cykle spróbować czy w ogóle ta fazę lutealna idzie polepszyć....? Ehhhh :( niestety mam taki charakter ze ja się już na początku poddaje :(

I totalnie szlag mnie trafia i płakać mi się chce jak czytam że jakieś tępe baby porzucają dzieciaki albo o nie nie dbają. Wczoraj znowu historia ze 5 letnie dziecko zostało samo na kilka dni bo matka poszła w tango, jakieś dwa tygodnie temu zmarl niemowlak zakatowany przez rodziców.... człowiek majatek by oddał i rękę i nerkę byle by to dzieciątko mieć a ktoś ma ot tak po prostu i nie szanuje tego....
Dokładnie.
I właśnie tego Ci nie można robić, nie można się poddawać, nigdy!!! 🙂 Oczywiście że wszystkie mamy czasami gorsze dni, depresyjne wieczory ale trzeba się ogarnąć i iść dalej po swoje 🙂 zaufać lekarzowi i swojej intuicji. Nastawienie w głowie również jest bardzo ważne, dlatego tylko pozytywne myślenie chociażby nie wiem co 👍💪

Ja bym spróbowała mimo wszystko

Mój nowy członek rodziny

Załączniki

• 40FFD983-035A-4C9C-ACC4-CDFD0C38BF32.jpeg
    40FFD983-035A-4C9C-ACC4-CDFD0C38BF32.jpeg
    1,8 MB · Wyświetleń: 51
reklama
Do góry