reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Tak tak u mnie każdy kg na buzi widać zawsze ważyłam nie więcej jak 48 teraz się rozpaslam
emoji16.png
emoji848.png
Ja to tile
Czy wam tez się tak dłużą dni do kolejnych wizyt? Bo mi strasznie
Oj taaaaak 🙄 maskara. Człowiek niby zajmuje się codziennymi obowiązkami żeby zająć czymś głowę ale to i tak nic nie daje. Chociaż dzisiaj obudziłam się z cudownym nastrojem bo oto w końcu nadszedł dzień długo wyczekiwanej @ 😜 tzn dziś powinnam dostac także czekam z utęsknieniem 😄 potem ostatnia wizyta u ginekologa bo wyznaczenie terminu IUI 👍🙂

Mi tez się dłużą, od ponad roku żyje tylko jednym tematem i czekaniem aż to się wreszcie stanie. Czasami łapie się na tym, ze jestem tą walką zmęczona , ale muszę zrobić wszystko co w mojej mocy aby zostać Mamą ❤️

reklama
I totalnie szlag mnie trafia i płakać mi się chce jak czytam że jakieś tępe baby porzucają dzieciaki albo o nie nie dbają. Wczoraj znowu historia ze 5 letnie dziecko zostało samo na kilka dni bo matka poszła w tango, jakieś dwa tygodnie temu zmarl niemowlak zakatowany przez rodziców.... człowiek majatek by oddał i rękę i nerkę byle by to dzieciątko mieć a ktoś ma ot tak po prostu i nie szanuje tego....

Do góry