Dziewczyny, czy parę dni po iui miałyście usg zeby sprawdzić czy pęcherzyki pękły? U mnie iui jutro i w pon ma być monitoring czy pękły, nie wiedziałam, że się sprawdza czy zastrzyk podzialal. W każdym razie, z 3 pecherzykow, 2 sa odpowiednich rozmiarów wiec nie mam dylematu czy podchodzić czy nie :-). Zapomniałam tylko zapytać jakie endometrium z tego wszystkiego...ale zakładam, że przy słabym iui by było odwołane.
reklama
kolor nadzieji
Fanka BB :)
Ja też mam maltańczyka i jest przeslodki kochany i bym całowała non stop[emoji16]
Ale cudowny Choc ja wolę pieski. W listopadzie mąż z rodziną kupili mi szczeniaczka maltańczyka na moje smutki i problemy bo już dawno chcialam psa.... Teraz nasze oczko w głowie. Zwariowaliśmy na jej punkcie. Mąż sam mówi, że musimy już mieć dziecko bo nam odbija [emoji1751] gadamy do niej, nosimy na rękach, tulimy ale jest taki przytulasek. Zwierzak to dobre lekarstwo na nasze problemy dziewczyny. Polecam.
kolor nadzieji
Mi zawsze lekarz wyznaczał dzień i godz zastrzyku było to na 36 godz przed iui
Hej, wracam po krotkiej przerwie [emoji4] dzisiaj bylam u ginekologa i po 3 tabletkach aromku mam pecherzyki 16,15,14 mm, kiedy najlepiej zrobić zastrzyk na pęknięcie? Myslalam o niedzieli wieczór.
KarolaJ
Ja po IUI nie miałam już żadnych kontroli. Przed 2 podejściem pytałam czy mi najpierw zrobią usg żeby sprawdzić czy pęcherzyk już pękł, ale mi lekarka powiedziała, że po zastrzyku się już nie sprawdza
Dziewczyny, czy parę dni po iui miałyście usg zeby sprawdzić czy pęcherzyki pękły? U mnie iui jutro i w pon ma być monitoring czy pękły, nie wiedziałam, że się sprawdza czy zastrzyk podzialal. W każdym razie, z 3 pecherzykow, 2 sa odpowiednich rozmiarów wiec nie mam dylematu czy podchodzić czy nie :-). Zapomniałam tylko zapytać jakie endometrium z tego wszystkiego...ale zakładam, że przy słabym iui by było odwołane.
No właśnie. Jak jest już po to żadna różnica czy pękły czy nie bo i tak drugiej iui się nie da zrobić.Ja po IUI nie miałam już żadnych kontroli. Przed 2 podejściem pytałam czy mi najpierw zrobią usg żeby sprawdzić czy pęcherzyk już pękł, ale mi lekarka powiedziała, że po zastrzyku się już nie sprawdza
KarolaJ
No tak, nic więcej się i tak nie da zrobić
No właśnie. Jak jest już po to żadna różnica czy pękły czy nie bo i tak drugiej iui się nie da zrobić.
Ja za każdym razem miałam sprawdzany czy peklDziewczyny, czy parę dni po iui miałyście usg zeby sprawdzić czy pęcherzyki pękły? U mnie iui jutro i w pon ma być monitoring czy pękły, nie wiedziałam, że się sprawdza czy zastrzyk podzialal. W każdym razie, z 3 pecherzykow, 2 sa odpowiednich rozmiarów wiec nie mam dylematu czy podchodzić czy nie :-). Zapomniałam tylko zapytać jakie endometrium z tego wszystkiego...ale zakładam, że przy słabym iui by było odwołane.
Tak potem wiadomo czy się nie udało bo nie pękły czy mimo że pękły i wszystko było jak należy ciąża nie została uzyskana. To cenna informacja w dalszym postępowaniu.No właśnie. Jak jest już po to żadna różnica czy pękły czy nie bo i tak drugiej iui się nie da zrobić.
Ooo czyli są różne szkoły. I pękały??Ja za każdym razem miałam sprawdzany czy pekl
reklama
kolor nadzieji
Ja zawsze chwilę przed iui miałam sprawdzany stan pęcherzyków i dzień po iui też, 1 iui miałam na pękniętym 2 iui na niepeknietym i 3 iui na jednym pękniętym świeżo i jednym nie peknietym
Podziel się: