reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Dziewczyny, czy parę dni po iui miałyście usg zeby sprawdzić czy pęcherzyki pękły? U mnie iui jutro i w pon ma być monitoring czy pękły, nie wiedziałam, że się sprawdza czy zastrzyk podzialal. W każdym razie, z 3 pecherzykow, 2 sa odpowiednich rozmiarów wiec nie mam dylematu czy podchodzić czy nie :-). Zapomniałam tylko zapytać jakie endometrium z tego wszystkiego...ale zakładam, że przy słabym iui by było odwołane.

reklama
Ja też mam maltańczyka i jest przeslodki kochany i bym całowała non stop[emoji16]
Ale cudowny :) Choc ja wolę pieski. :) W listopadzie mąż z rodziną kupili mi szczeniaczka maltańczyka na moje smutki i problemy bo już dawno chcialam psa.... Teraz nasze oczko w głowie. Zwariowaliśmy na jej punkcie. Mąż sam mówi, że musimy już mieć dziecko bo nam odbija [emoji1751] gadamy do niej, nosimy na rękach, tulimy :D ale jest taki przytulasek. Zwierzak to dobre lekarstwo na nasze problemy dziewczyny. Polecam.
IMG_20191116_121101.jpeg

Ja po IUI nie miałam już żadnych kontroli. Przed 2 podejściem pytałam czy mi najpierw zrobią usg żeby sprawdzić czy pęcherzyk już pękł, ale mi lekarka powiedziała, że po zastrzyku się już nie sprawdza
Dziewczyny, czy parę dni po iui miałyście usg zeby sprawdzić czy pęcherzyki pękły? U mnie iui jutro i w pon ma być monitoring czy pękły, nie wiedziałam, że się sprawdza czy zastrzyk podzialal. W każdym razie, z 3 pecherzykow, 2 sa odpowiednich rozmiarów wiec nie mam dylematu czy podchodzić czy nie :-). Zapomniałam tylko zapytać jakie endometrium z tego wszystkiego...ale zakładam, że przy słabym iui by było odwołane.

Ja po IUI nie miałam już żadnych kontroli. Przed 2 podejściem pytałam czy mi najpierw zrobią usg żeby sprawdzić czy pęcherzyk już pękł, ale mi lekarka powiedziała, że po zastrzyku się już nie sprawdza
No właśnie. Jak jest już po to żadna różnica czy pękły czy nie bo i tak drugiej iui się nie da zrobić.

Ja za każdym razem miałam sprawdzany czy pekl

reklama
Ja zawsze chwilę przed iui miałam sprawdzany stan pęcherzyków i dzień po iui też, 1 iui miałam na pękniętym 2 iui na niepeknietym i 3 iui na jednym pękniętym świeżo i jednym nie peknietym

Do góry