eij
Fanka BB :)
Ja nie brałam bo oprócz niewielkiego bolu po badaniu to normalnie się czułam i nie mialam żadnych plamien.A dziewczynu braliście L4 po drożności? Chociaż jeden dzien?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja nie brałam bo oprócz niewielkiego bolu po badaniu to normalnie się czułam i nie mialam żadnych plamien.A dziewczynu braliście L4 po drożności? Chociaż jeden dzien?
ja miałam Sono HSG i żadnego zwolnienia nie planowałamA dziewczynu braliście L4 po drożności? Chociaż jeden dzien?
Ja wzielam tydzień, zeby odpocząć bo mlyn byl w pracy; pA dziewczynu braliście L4 po drożności? Chociaż jeden dzien?
Fajowo, a jak odczowasz jajniki?Jestem po wizycie[emoji4] na prawym jajniku mam 9 pęcherzyków na lewym 5 i 2 małe narazie są różnej wielkości ale dr mówi że nie jest źle w sobotę mam następną wizytę i później w poniedziałek i koniec tygodnia możliwa punkcja dołożyli mi zastrzyków żeby pęcherzyki dalej rosły ogólnie było ok[emoji16]
Fajowo, a jak odczowasz jajniki?
jakie zastrzyki dolozyli? tez w penie czy inne?
Jajników nie czuje wogole tylko przy USG lewy mnie bolał jak jajec szukala. Menopur jutro i w sobotę narazie zobaczymy może w sobotę jeszcze coś doloza
Ja jak narazie nie miałam powodów żeby nie ufać. Ale uważam że jeśli masz wątpliwości to weź wszystkie wyniki i badania i skonsultuj się z innym jeśli to cię uspokoi. Sama konsultacja chyba aż tak dużo nie kosztuje a spróbować nie zaszkodziNo i pytanie dziewczyny do Was mam. Czy uważacie , że warto byłoby się skonsultować w innej klinice skoro lekarz nam nie zaproponował inseminacji tylko od razu invitro ? Czy może to strata pieniędzy ? Ufacie od początku swoim lekarzom ? Klinice ?