reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Ja robię w tym tyg. Jako wymóg in vitro. Świetne badanie!
Dziewczyny, czy robilyscie może badanie karotypu żeby sprawdzić czy niepowodzenia nie mają natury genetycznej i ocenic ryzyko wad u potomstwa? Ja się stresuje na zapas czy jak się już uda to wszystko będzie ok i nie wiem czy tego nie zrobić dla spokoju ducha. Podobno w US to jest obowiązkowe badanie przed in vitro - czy Wy tez mialyscie je na liście? Pewnie ostatecznie skończy się u mnie na in vitro więc może lepiej zrobić je już teraz bo na wynik się chyba strasznie długo czeka.

reklama
Mi przed in vitro nie kazali mój lekarz powiedział że jeśli u mnie nie wystąpiły żadne ciążę ani poronienia to nie ma potrzeby tego narazie badać niewiem czy to dobrze[emoji848]
Tez sie udało na NFZ załatwić? Dzisiaj dzwonilam się dowiedzieć o termin z funduszu, najbliższy to maj...2022!!:-) także chyba będzie we własnym zakresie.

Tez sie udało na NFZ załatwić? Dzisiaj dzwonilam się dowiedzieć o termin z funduszu, najbliższy to maj...2022!!:-) także chyba będzie we własnym zakresie.
O matkooo co za termin. Może poszukaj po dalszej okolicy?
Mnie kiedyś strasznie szczęka bolała to w warszawie miałam termin bardzo daleki i jechałam do tarczyna (70km) bo było szybciej niz w dużym mieście.

Hej dziewczynki. Dziś rano wzięłam 3 zastrzyk i teraz mnie boli jakbym okres miała wczoraj wieczorem też mnie pobolewalo ale o wiele mniej boje się co będzie jutro i w czwartek[emoji849]

reklama
Hej dziewczynki. Dziś rano wzięłam 3 zastrzyk i teraz mnie boli jakbym okres miała wczoraj wieczorem też mnie pobolewalo ale o wiele mniej boje się co będzie jutro i w czwartek[emoji849]
Najwyżej przelezysz jeśli masz taką możliwość. Mnie jak po drożności bolało to mój mąż powiedział "szykuj się, jak nam się uda to poród będzie gorszy" 😂

Do góry