Na jakim teraz jesteś etapie?To miałaś tak samo jak ja po pierwszej inseminacji..
reklama
KarolaJ
Fanka BB :)
Jestem już po 2 IUI, 6.8 mam testować. Zobaczymy co z tego wyjdzie, nie chce się jakoś nastawiać, ale nadzieja zawsze jest
Na jakim teraz jesteś etapie?
Trzymam kciuki by się udało.Jestem już po 2 IUI, 6.8 mam testować. Zobaczymy co z tego wyjdzie, nie chce się jakoś nastawiać, ale nadzieja zawsze jest
KarolaJ
Dzięki [emoji8] oby, bo in vitro chce już zostawić sobie jako ostateczność..
A widzę, że Ty już się przygotowujesz, ile miałaś IUI?
Trzymam kciuki by się udało. [emoji8]
Tak. Ja już ja miałam 3 tak ustaliliśmy z lekarzem. I skoro się nie udało chce iść dalej bo młodsza niebede..Dzięki [emoji8] oby, bo in vitro chce już zostawić sobie jako ostateczność..
KarolaJ
Rozumiem, ja też najmłodsza nie jestem, ale 3 max 4 próby IUI zrobię żeby potem sobie nie wypominac. Mieszkam w szwajcarii a tu in vitro kosztuje masę kasy i nie jest w ogóle refundowane dlatego podejmę się jak już wykorzystam wszystkie opcje za które kasa chorych mi jeszcze dopłaca
Tak. Ja już[emoji25] ja miałam 3 tak ustaliliśmy z lekarzem. I skoro się nie udało chce iść dalej bo młodsza niebede..
PałkaZapałka
Ja luteinę kupię dopiero jutro bo muszą mi sprowadzić z hurtowni. Orientacyjna cena 150zl. To wszystko jest takie drogie żeby być szczęśliwym leki badania zabiegi, że żal mi nas wszystkich, bo nie ma znaczenia jak gruby portfel ma każda z nas to i tak to odczuwa
Artemida90
Luteina z tego wszystkiego jest najtańsza także ja bym tylko modliła się żeby nie mieć na nią uczulenia. Pytanie czy masz aplikacje dopochwowa czy pod Jezyk?Ja luteinę kupię dopiero jutro bo muszą mi sprowadzić z hurtowni. Orientacyjna cena 150zl. To wszystko jest takie drogie żeby być szczęśliwym leki badania zabiegi, że żal mi nas wszystkich, bo nie ma znaczenia jak gruby portfel ma każda z nas to i tak to odczuwa
PałkaZapałka
Dopochwową. Matko...zmartwiłam mnie tym uczuleniem. Mam nadzieję, że pewna część ciała mi przez nią nie odpadnie hahaLuteina z tego wszystkiego jest najtańsza także ja bym tylko modliła się żeby nie mieć na nią uczulenia. Pytanie czy masz aplikacje dopochwowa czy pod Jezyk?
reklama
Artemida90
Może Cię jedynie swędzieć + upławy i niestety trzeba będzie zmienić lek na inny, np stosowany doustnie, luteina pod Jezyk - okropna. Duphaston lepszy ale dużo drozszy - kiedyś jak go brałam to za 10tabletek prawie 40zl płaciłamDopochwową. Matko...zmartwiłam mnie tym uczuleniem. Mam nadzieję, że pewna część ciała mi przez nią nie odpadnie haha
Podziel się: