reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Rozumiem, ja też najmłodsza nie jestem, ale 3 max 4 próby IUI zrobię żeby potem sobie nie wypominac. Mieszkam w szwajcarii a tu in vitro kosztuje masę kasy i nie jest w ogóle refundowane dlatego podejmę się jak już wykorzystam wszystkie opcje za które kasa chorych mi jeszcze dopłaca
Tak. Ja już[emoji25] ja miałam 3 tak ustaliliśmy z lekarzem. I skoro się nie udało chce iść dalej bo młodsza niebede..

Ja luteinę kupię dopiero jutro bo muszą mi sprowadzić z hurtowni. Orientacyjna cena 150zl. To wszystko jest takie drogie żeby być szczęśliwym leki badania zabiegi, że żal mi nas wszystkich, bo nie ma znaczenia jak gruby portfel ma każda z nas to i tak to odczuwa :(

Ja luteinę kupię dopiero jutro bo muszą mi sprowadzić z hurtowni. Orientacyjna cena 150zl. To wszystko jest takie drogie żeby być szczęśliwym leki badania zabiegi, że żal mi nas wszystkich, bo nie ma znaczenia jak gruby portfel ma każda z nas to i tak to odczuwa :(
Luteina z tego wszystkiego jest najtańsza także ja bym tylko modliła się żeby nie mieć na nią uczulenia. Pytanie czy masz aplikacje dopochwowa czy pod Jezyk?

reklama
Dopochwową. Matko...zmartwiłam mnie tym uczuleniem. Mam nadzieję, że pewna część ciała mi przez nią nie odpadnie haha 😂
Może Cię jedynie swędzieć + upławy i niestety trzeba będzie zmienić lek na inny, np stosowany doustnie, luteina pod Jezyk - okropna. Duphaston lepszy ale dużo drozszy - kiedyś jak go brałam to za 10tabletek prawie 40zl płaciłam

Do góry