reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Hej dziewczyny ale kicha. Dostałam wcześniej okres (już nawet płakać z tego powodu nie mam siły, tak jestem zrezygnowana). Ma w tym cyklu mieć Sono hsg. Jak będę miała info kiedy możecie mnie dopisać do kalendarza. Powoli idziemy ku inseminacji. Ale w sierpniu pod koniec cyklu miałam mieć wizytę w klinice, by lekarz zobaczył jak z jajnikami i dał mi lek na stymulację. I czy teraz jak się okaże że wizytę mam w 2-3 dc to on mnie zbada np przez brzuch i zobaczy co i jak i da mi leki? Czy przepadł mi kolejny miesiąc? Nie mam możliwości dużo wcześniej się umówić. Bo wyjeżdżam..... W najgorszym przypadku będzie to 3 dc w najlepszym 1dc ta wizyta.

Trzymam za was kciuki.
@kolor nadzieji bądź dzielna :)

reklama
Hej dziewczyny ale kicha. Dostałam wcześniej okres (już nawet płakać z tego powodu nie mam siły, tak jestem zrezygnowana). Ma w tym cyklu mieć Sono hsg. Jak będę miała info kiedy możecie mnie dopisać do kalendarza. Powoli idziemy ku inseminacji. Ale w sierpniu pod koniec cyklu miałam mieć wizytę w klinice, by lekarz zobaczył jak z jajnikami i dał mi lek na stymulację. I czy teraz jak się okaże że wizytę mam w 2-3 dc to on mnie zbada np przez brzuch i zobaczy co i jak i da mi leki? Czy przepadł mi kolejny miesiąc? Nie mam możliwości dużo wcześniej się umówić. Bo wyjeżdżam..... W najgorszym przypadku będzie to 3 dc w najlepszym 1dc ta wizyta.

Trzymam za was kciuki.
Normalnie podczas okresu robia usg przez pochfowe, nie nartw sie.

Wszystko będzie dobrze nie stresuj się[emoji110] będę dzielna będę[emoji846]

Trzymam za was kciuki.

Hej dziewczynki. Dziś rano wzięłam 3 zastrzyk i teraz mnie boli jakbym okres miała wczoraj wieczorem też mnie pobolewalo ale o wiele mniej boje się co będzie jutro i w czwartek[emoji849]
o kurcze... ciekawe czy to standard..bo to dopiero poczatek a tu takie boleści?:( ja jestem przerażona. Od jutra zaczynam antykoncepcję...cała nerwowa a zarazem podekscytowana chodzę od tygodnia:)

Przy tym 3 zastrzyku to było jednorazowe wzięłam nospe i przeszło wczoraj 4 dziś 5 i nic nie boli. Jadę dziś pooglądać co tam urosło i czy wogole urosło.
A czym się denerwujesz akurat ten cykl z anty jest jeszcze spokojny cykl po nim będą nerwy zastrzyki wizyty punkcja i transfer a potem uśmiech jak się uda[emoji16]
o kurcze... ciekawe czy to standard..bo to dopiero poczatek a tu takie boleści?:( ja jestem przerażona. Od jutra zaczynam antykoncepcję...cała nerwowa a zarazem podekscytowana chodzę od tygodnia:)

Trzymam za was kciuki.
Ja często miałam wizyty 1-3dc i zawsze było normalne usg. Pierwszy raz byłam przerażona jak w okres usg mówię mu chyba się pomylił i miało byc po.. A on nie 🤦‍♀️

reklama
Ja często miałam wizyty 1-3dc i zawsze było normalne usg. Pierwszy raz byłam przerażona jak w okres usg mówię mu chyba się pomylił i miało byc po.. A on nie 🤦‍♀️
No dokładnie ja tak samo myślałam 😜 stwierdzilam że lekarzowi się coś pomyliło. 🙈 I az się musiałam drugi raz zapytać czy to nie ma być między 1 a 3 dniem po @ 😄

Do góry