reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Hej dziewczyny ale kicha. Dostałam wcześniej okres (już nawet płakać z tego powodu nie mam siły, tak jestem zrezygnowana). Ma w tym cyklu mieć Sono hsg. Jak będę miała info kiedy możecie mnie dopisać do kalendarza. Powoli idziemy ku inseminacji. Ale w sierpniu pod koniec cyklu miałam mieć wizytę w klinice, by lekarz zobaczył jak z jajnikami i dał mi lek na stymulację. I czy teraz jak się okaże że wizytę mam w 2-3 dc to on mnie zbada np przez brzuch i zobaczy co i jak i da mi leki? Czy przepadł mi kolejny miesiąc? Nie mam możliwości dużo wcześniej się umówić. Bo wyjeżdżam..... W najgorszym przypadku będzie to 3 dc w najlepszym 1dc ta wizyta.

Trzymam za was kciuki.
@kolor nadzieji bądź dzielna :)

reklama
Hej dziewczyny ale kicha. Dostałam wcześniej okres (już nawet płakać z tego powodu nie mam siły, tak jestem zrezygnowana). Ma w tym cyklu mieć Sono hsg. Jak będę miała info kiedy możecie mnie dopisać do kalendarza. Powoli idziemy ku inseminacji. Ale w sierpniu pod koniec cyklu miałam mieć wizytę w klinice, by lekarz zobaczył jak z jajnikami i dał mi lek na stymulację. I czy teraz jak się okaże że wizytę mam w 2-3 dc to on mnie zbada np przez brzuch i zobaczy co i jak i da mi leki? Czy przepadł mi kolejny miesiąc? Nie mam możliwości dużo wcześniej się umówić. Bo wyjeżdżam..... W najgorszym przypadku będzie to 3 dc w najlepszym 1dc ta wizyta.

Trzymam za was kciuki.
Normalnie podczas okresu robia usg przez pochfowe, nie nartw sie.

Wszystko będzie dobrze nie stresuj się[emoji110] będę dzielna będę[emoji846]

Trzymam za was kciuki.

Hej dziewczynki. Dziś rano wzięłam 3 zastrzyk i teraz mnie boli jakbym okres miała wczoraj wieczorem też mnie pobolewalo ale o wiele mniej boje się co będzie jutro i w czwartek[emoji849]
o kurcze... ciekawe czy to standard..bo to dopiero poczatek a tu takie boleści?:( ja jestem przerażona. Od jutra zaczynam antykoncepcję...cała nerwowa a zarazem podekscytowana chodzę od tygodnia:)

Przy tym 3 zastrzyku to było jednorazowe wzięłam nospe i przeszło wczoraj 4 dziś 5 i nic nie boli. Jadę dziś pooglądać co tam urosło i czy wogole urosło.
A czym się denerwujesz akurat ten cykl z anty jest jeszcze spokojny cykl po nim będą nerwy zastrzyki wizyty punkcja i transfer a potem uśmiech jak się uda[emoji16]
o kurcze... ciekawe czy to standard..bo to dopiero poczatek a tu takie boleści?:( ja jestem przerażona. Od jutra zaczynam antykoncepcję...cała nerwowa a zarazem podekscytowana chodzę od tygodnia:)

Trzymam za was kciuki.
Ja często miałam wizyty 1-3dc i zawsze było normalne usg. Pierwszy raz byłam przerażona jak w okres usg mówię mu chyba się pomylił i miało byc po.. A on nie 🤦‍♀️

reklama
Ja często miałam wizyty 1-3dc i zawsze było normalne usg. Pierwszy raz byłam przerażona jak w okres usg mówię mu chyba się pomylił i miało byc po.. A on nie 🤦‍♀️
No dokładnie ja tak samo myślałam 😜 stwierdzilam że lekarzowi się coś pomyliło. 🙈 I az się musiałam drugi raz zapytać czy to nie ma być między 1 a 3 dniem po @ 😄

Do góry