Spokojnie, czekaj ładnieNie wytrzymałam i zrobiłam test...myślałam że tydzień po zabiegu powinno już coś być widać i niestety nie ma nic.
reklama
PałkaZapałka
Fanka BB :)
Myslisz?Spokojnie, czekaj ładnie
Lecę całkowicie na cyklu naturalnym, nic nie brałam przed ani po zabiegu, dzień wcześniej na monitoringu 20mm raczej na niepeknietym był zabieg. Nie wiem czy to ma znaczenie.
KiedyPytam
No właśnie lekarz w klinice. Wyśmiał mnie. Że mówię z przerażeniem i pokazuje mu te wyniki bakterii. Ze ona normalnie bytuje w pochwie. Że mogę ją wyleczyć a ona za trzy dni znowu będzie. Że absolutnie jej się nie leczy i mam jechać do swojego lekarza sprzdsprzedTo bardzo dziwne że nikt ci nie chce tego leczyć. Skontaktuj się z lekarzem prowadzącym w klinice.
KiedyPytam
Sprzed kliniki, i robić inseminację. I on i mój poprzedni lekarz mówią że to nie szkodliwe
kolor nadzieji
To skoro lekarze twierdzą że to nic to dlaczego jest to przeciwwskazaniem do drożności?
Sprzed kliniki, i robić inseminację. I on i mój poprzedni lekarz mówią że to nie szkodliwe
Owulacja zawsze może się przesunąć, a razem z tym zagnieżdżanie, więc warto zaczekaćMyslisz?
Lecę całkowicie na cyklu naturalnym, nic nie brałam przed ani po zabiegu, dzień wcześniej na monitoringu 20mm raczej na niepeknietym był zabieg. Nie wiem czy to ma znaczenie.
kolor nadzieji
Nerwy to ostatnia rzecz jaką nam potrzebna przy staraniach
Oby, bo w pracy się wszystko sypie... wiadomo, że to nie najważniejsze, ale jednak psychicznie nerwy nie pomagają
PałkaZapałka
Zrobię jeszcze pozniej w spodziewanym terminie @. Ale teraz to już się nie nastawiamOwulacja zawsze może się przesunąć, a razem z tym zagnieżdżanie, więc warto zaczekać
eij
Zgadzam się, zrób betę w dniu spodziewanej miesiączki a po becie kolejny test dla pewnościMyslisz?
reklama
eij
Yhyyy. No to w takim razie skoro to jest takie normalne i nie chcą tego leczyć bo się nie opłaca to nie rozumiem dlaczego nie chcą ci zrobić drożności? Kompletnie nie rozumiem.No właśnie lekarz w klinice. Wyśmiał mnie. Że mówię z przerażeniem i pokazuje mu te wyniki bakterii. Ze ona normalnie bytuje w pochwie. Że mogę ją wyleczyć a ona za trzy dni znowu będzie. Że absolutnie jej się nie leczy i mam jechać do swojego lekarza sprzdsprzed
Podziel się: