reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
no właśnie. Też tego nie rozumiem 🤔
Nie. Ja tak do du.py napisałam. Ten w klinice mówi że można. Ale ogólnie kazał mi zrobić u siebie w miescie. Dziwne bo przecież by na mnie zarobili.

Ale mam lekarkę tu w mieście do której kiedys chodziłam. I u niej najlepiej mi prywatnie zrobić. A ona że trzeba to wyleczyć że mi nie zrobi z tą bakteria. Straszy mnie bardzo. Zresztą ja o tej bakterii też się okropnych rzeczy naczytałam. A ten w klinice i taki inny jeszcze że to nic nie szkodzi. Ale tak podejrzanie nie sugerują że zrobią u siebie tylko każą gdzie indziej.

Dziewczyny a jeszcze mam pytanie. Jaka metodą robilyscie ? Ja wolałabym ta SonoHsg. Bo ponoć bardziej komfortowa. A w klinice kosztuje 700 zł tak jak wszędzie w sumie, tylko że za znieczulenie wołają dodatkowe 450 zł!!!!. Tylko to w narkozie. A ta lekarka co nie chce mi zrobić robi na takim głupim Jasiu. I wiem że mi to pasuje i się dobrze czułam po tym. Bo robiłam u niej biopsję.

Eh dziś 25dc a już jak w zegarku objawy nadchodzacej@ 😔 tak samo nawet co do godziny jak w poprzednim cyklu bol brzucha ale taki że ma się wrażenie że zaraz bedzie@ piersi Ala Pamela no i ta nerwowość i płacz eh 😔

Nie. Ja tak do du.py napisałam. Ten w klinice mówi że można. Ale ogólnie kazał mi zrobić u siebie w miescie. Dziwne bo przecież by na mnie zarobili.

Ale mam lekarkę tu w mieście do której kiedys chodziłam. I u niej najlepiej mi prywatnie zrobić. A ona że trzeba to wyleczyć że mi nie zrobi z tą bakteria. Straszy mnie bardzo. Zresztą ja o tej bakterii też się okropnych rzeczy naczytałam. A ten w klinice i taki inny jeszcze że to nic nie szkodzi. Ale tak podejrzanie nie sugerują że zrobią u siebie tylko każą gdzie indziej.

Dziewczyny a jeszcze mam pytanie. Jaka metodą robilyscie ? Ja wolałabym ta SonoHsg. Bo ponoć bardziej komfortowa. A w klinice kosztuje 700 zł tak jak wszędzie w sumie, tylko że za znieczulenie wołają dodatkowe 450 zł!!!!. Tylko to w narkozie. A ta lekarka co nie chce mi zrobić robi na takim głupim Jasiu. I wiem że mi to pasuje i się dobrze czułam po tym. Bo robiłam u niej biopsję.
Ja będę miała jutro drożność takze napisze co i jak 😉

Dziwny ten lekarz. W klinice gdzie ja się lecze lekarz dla mi skierowanie na USG HSG żebym nie musiała płacić i mogła zrobić w szpitalu u siebie w mieście. A jeśli nie dam rady to mam przyjechać i prywatnie w klinice mi zrobią

reklama
Do góry