kolor nadzieji
Fanka BB :)
Bardzo dobrze że przed iui robisz drożność bo to ważne badanie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bardzo dobrze że przed iui robisz drożność bo to ważne badanie
Też to robiłam w kwietniu, ale bardziej na własne życzenie, bo wtedy jeszcze o IUI nie myślałam. Niestety przyjemne to nie jest..
Ja drożność miałam z 3 lata temu i nie było miło a w tamtym roku gin mi kazał histerolaparoskopie diagnostyczna to jest o wiele dokładniejsze badanie bez tego do iui by mnie nie dopuscil
U mnie nie ma jakiejś większej listy badań przed IUI dlatego drożność wystarczyła.
Mąż ma dużo plemników, ale niestety wszystkie są nieprawidłowe... Morfologia 0% oznacza, że wszystkie plemniki mają nieprawidłowa budowę.
Hej :-) na poprawę morfologii (czyli budowy plemnika ) mąż powinien stosować zmetylowany kwas foliowy (polecam acti folian 0.8 ) do tego przyda się selen, tokovit E, Ala nerv, witamina C sproszkowana moze byc koenzym i L-karnityna. Przy następnym badaniu będzie poprawa. Najlepiej kupic wszystko osobno nie w gotowej mieszance. Masz tam za male dawki witamin. Trzeba przywalic ostro zeby ruszylo. U nas z 1 % jest po witaminach ponad 5%. tyle mogę podpowiedzieć.Pomozcie prosze rozszyfrowac mi to wszystko , glowa juz mi peka
No właśnie mi ginekolog mówił że teraz się robi drożność laparoskopowo, to prawda?Ja drożność miałam z 3 lata temu i nie było miło a w tamtym roku gin mi kazał histerolaparoskopie diagnostyczna to jest o wiele dokładniejsze badanie bez tego do iui by mnie nie dopuscil
U mnie w tydzień temu wyglądało to tak że najpierw był wziernik, potem kamerka i "rurka" z kontrastem. Bolało strasznieNo właśnie mi ginekolog mówił że teraz się robi drożność laparoskopowo, to prawda?