reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Ja drożność miałam z 3 lata temu i nie było miło a w tamtym roku gin mi kazał histerolaparoskopie diagnostyczna to jest o wiele dokładniejsze badanie bez tego do iui by mnie nie dopuscil
Też to robiłam w kwietniu, ale bardziej na własne życzenie, bo wtedy jeszcze o IUI nie myślałam. Niestety przyjemne to nie jest..

Pomozcie prosze rozszyfrowac mi to wszystko , glowa juz mi peka :(
Hej :-) na poprawę morfologii (czyli budowy plemnika ) mąż powinien stosować zmetylowany kwas foliowy (polecam acti folian 0.8 ) do tego przyda się selen, tokovit E, Ala nerv, witamina C sproszkowana moze byc koenzym i L-karnityna. Przy następnym badaniu będzie poprawa. Najlepiej kupic wszystko osobno nie w gotowej mieszance. Masz tam za male dawki witamin. Trzeba przywalic ostro zeby ruszylo. U nas z 1 % jest po witaminach ponad 5%. tyle mogę podpowiedzieć.

Ja drożność miałam z 3 lata temu i nie było miło a w tamtym roku gin mi kazał histerolaparoskopie diagnostyczna to jest o wiele dokładniejsze badanie bez tego do iui by mnie nie dopuscil
No właśnie mi ginekolog mówił że teraz się robi drożność laparoskopowo, to prawda?

Dziewczyny mam załamke...
Jutro monitoring i liczyłam na pęcherzyk 19mm wg wyliczeń lekarza czyli piątek sobota pewnie owu. A ja kurcze nie mam takiego typowego śluzu jak na dni płodne...a co jeśli coś nie tak? Głupia byłam jak but że w głowie się już nastawiałam "a co jak się uda?" I już się nastawiałam w głowie czytając o imionach, przeliczając kiedy bym rodziła i czytając artykuły w stylu "wszystko co musisz wiedzieć o noworodku w domu"
Płakać mi się chce że coś jest nie tak...w sumie jak tak postaram sobie pomyśleć to nie zawsze miałam ten śluz taki typowy ale w sumie nigdy wcześniej nie zwracałam na to uwagi bo czy dni płodne czy nie to wiedziałam że i tak nic z tego nie bedzie a wyniki dobre były.
Strasznie się teraz stresuje i straciłam nadzieję na ten cykl juz :(

reklama
Do góry