reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Niech ten rok się już kończy.. kolejna już trzecia pracownica oznajmiła że jest w ciąży.. cieszę się z jej szczęścia ale od środka krew mnie zalewa.. jak łatwo im to przychodzi? A ja??? Ile jeszcze łez, nerwów.. i czy wgl się uda. Eh..

reklama
Niech ten rok się już kończy.. kolejna już trzecia pracownica oznajmiła że jest w ciąży.. cieszę się z jej szczęścia ale od środka krew mnie zalewa.. jak łatwo im to przychodzi? A ja??? Ile jeszcze łez, nerwów.. i czy wgl się uda. Eh..
Rozumiem Cię doskonale, wokół mnie wszyscy mają dzieci i wśród znajomych i wśród rodziny. Najgorsze są pytania dlaczego ja jeszcze nie mam skoro jestem najstarsza z rodzeństwa a młodsze siostry już po dwójce dzieci ☹️😔

Dziewczyny mam pytanie, która z was miała robiona drożność w szpitalu? Zastanawiam się czy zrobią mi z tzw "marszu" czy będę musiała dzień wcześniej iść na oddział?

Rozumiem Cię doskonale, wokół mnie wszyscy mają dzieci i wśród znajomych i wśród rodziny. Najgorsze są pytania dlaczego ja jeszcze nie mam skoro jestem najstarsza z rodzeństwa a młodsze siostry już po dwójce dzieci ☹😔
Nie ma sprawiedliwości..

Hej :-) na poprawę morfologii (czyli budowy plemnika ) mąż powinien stosować zmetylowany kwas foliowy (polecam acti folian 0.8 ) do tego przyda się selen, tokovit E, Ala nerv, witamina C sproszkowana moze byc koenzym i L-karnityna. Przy następnym badaniu będzie poprawa. Najlepiej kupic wszystko osobno nie w gotowej mieszance. Masz tam za male dawki witamin. Trzeba przywalic ostro zeby ruszylo. U nas z 1 % jest po witaminach ponad 5%. tyle mogę podpowiedzieć.
Wow, to się super poprawiły wyniki! Mój ma 2%, narazie suplementujemy, mam nadzieję, że się poprawia, dajesz nadzieję! [emoji120]

Nie usg nie...
Tsh mial robione 1.54 chyba wyszlo reszty nie pamietam bym musiala zobaczyc w swoja coraz wieksza teczke :)
Sprawdźcie wszystko. FSH jest bardzo ważne. Jak nic nie wyjdzie to suplementy i po 12 tyg znowu na badanie. Moj teraz przyjmuje i czekamy. Bardzo liczę na poprawę wyników, ale on mówi że czuję się inaczej, wiec może suplementy działają [emoji120]

Dziewczyny mam pytanie, która z was miała robiona drożność w szpitalu? Zastanawiam się czy zrobią mi z tzw "marszu" czy będę musiała dzień wcześniej iść na oddział?
Ja mialam wten sam dzień co się zgłosiłam. Wcześniej dostałam listę badań do wykonania. Też na nfz

reklama
Do góry