Dziękuję Ci za tak obszerne wyjaśnieniePrzede wszystkim mioinozytol moze byc Ovarin lub Miositogyn, witamina D krople, olej lniany 3 łyżki, (krople ziołowe Mastodynon N jesli masz PMS lub problem z prolaktyna), witaminy dla planujących ciążę koniecznie z metylowym kwasem foliowym u mnie sprawdza sie Symwital, koniecznie 2 litry wody i dieta z niskim indeksem glikemicznym.
reklama
Nie ma sprawy :-) moja kolezanka 8 lat nie mogla zajsc w ciaze. To co zleciła doktor pomogło już po 1 cyklu. Jest tego duzo wlaczajac jeszcze do witamin i ziół leki więc trzeba byc bardzo obowiazkowym i podzielić żeby nie wszystko na razDziękuję Ci za tak obszerne wyjaśnienie
@kolor nadzieji ciesze się że wracasz do gry ja też planuje w przyszłym tygodniu zadzwonić i umówić się na wizytę do mojego gin. Koniec zwleka is. Mam nadzieję że do końca czerwca będą już nasze wyniki z kariotypów. AMH już odebrałam. Oby ten rok okazał się dla nas szczęśliwy. @Brakujemiwiary co u Ciebie bo z tego co mi się kojarzy miałaś chy a teraz jakoś wizytę miec?
Agnieś191
Fanka BB :)
Duphaston, tak.Dziewczyny miałyście kiedyś luteinę na wywołanie okresu?
Ja mialam.Dziewczyny miałyście kiedyś luteinę na wywołanie okresu?
Hankaa
Ile po odstawieniu przyszła @?Ja mialam.
Hankaa
Ok bo ja już 5 dzień biorę i cisza, jeszcze dwa dni i zobaczymy.Ja brałam na torbiel ;/ to 2-3 dniach ale była bardzo skąpa tylko plamienie delikatne. Dziewczyny pisały ze w trakcie brania tez może wystąpić okres
reklama
Cos koło 3 dni. Brałam pod język.Ile po odstawieniu przyszła @?
Podziel się: