Super decyzja ! :-) trzymam kciuki.Część dziewczynki[emoji4]
Dziś ktoś mi powiedział "ZYJ I DAJ ZYCIE" i wiecie co? Po tych słowach coś do mnie dotarło. Dotarło to że nie mogę tak poprostu się poddać więc WRACAM DO GRY[emoji779]Z uśmiechem wzięłam tel i zadzwoniłam do mojego gina i umówiłam się na wizytę środa (24.06) i rozpoczynam dalszą drogę w walce o moją mała fasolkę[emoji188] tym razem tak szybko nie zrezygnuje nie poddam się i z siłą[emoji123] i uśmiechem[emoji16] będę ostro ruszać do przodu[emoji123][emoji3590][emoji3590][emoji3590]
reklama
kolor nadzieji
Fanka BB :)
Mnie zawsze po iui bolał brzuch i kuły jajniki ale też chodziłam myślałam szukałam znaków czasem na siłę najlepiej to myśleć jak najmniej i poprostu zająć głowę czymś innym i nie zaglądać w kalendarz nie liczyć dni[emoji4]
Dziś jest 5 dzień po Aid i raz kłuję raz ciągnie mnie w dole brzucha. Chyba za mało mam zajęć i za dużo myślę
Wiem. 4 raz to przechodzę ale czasem to myślenie jest silniejsze
Mnie zawsze po iui bolał brzuch i kuły jajniki ale też chodziłam myślałam szukałam znaków czasem na siłę najlepiej to myśleć jak najmniej i poprostu zająć głowę czymś innym i nie zaglądać w kalendarz nie liczyć dni[emoji4]
kolor nadzieji
Wiem wiem myślenia się nie da wyłączyć[emoji6]
Wiem. 4 raz to przechodzę ale czasem to myślenie jest silniejsze
rozumiem dziękuję i jak poszło?Jedna wizyta na rozpisane leków, druga to monitoring, a trzecie inseminacja. Z tym, że miałam ją robioną przez mojego lekarza i żadnych dodatkowych w tym czasie nie miałam, bo wszystkie robiłam wcześniej przy staraniach naturalnych.
Hankaa
Popieram, trzymam mocno kciuki :*Super decyzja ! :-) trzymam kciuki.
kolor nadzieji
Hej dziewczynki czy was tak na tydzień przed @ bolą piersi? Bo mnie w tym cyklu bardzo aż czuje duży dyskomfort [emoji848]
Mnie przed okresem nigdy. Ale raz bardzo i wtedy okazało się że udało się
Hej dziewczynki czy was tak na tydzień przed @ bolą piersi? Bo mnie w tym cyklu bardzo aż czuje duży dyskomfort [emoji848]
kolor nadzieji
No mnie prawie co cykl przed @ bolą ale tak na maksa to 1-2 dni przed a teraz jestem tydzień przed i bolą na maksa. Tak się zastanawiam czy np wyższy progesteron nie objawia się bólem podbrzusza albo piersi ?
Mnie przed okresem nigdy. Ale raz bardzo i wtedy okazało się że udało się
reklama
eij
Ojjjj tak nie dość że bolą to stają się tak nabrzmiałe że mam problem żeby stanik zapiąć. Ku niezmiernej uciesze męża oczywiścieHej dziewczynki czy was tak na tydzień przed @ bolą piersi? Bo mnie w tym cyklu bardzo aż czuje duży dyskomfort [emoji848]
Podziel się: