reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Ja też się cieszę że się zdecydowałam ale może różnie się skończyć bo mąż jest negatywnie nastawiony bo znowu wraca fala zachorowań i mówi że zrobimy badania wezme stymulację i klinikę nam przed nosem zamkną i wszystko pójdzie na marne.
@kolor nadzieji ciesze się że wracasz do gry ja też planuje w przyszłym tygodniu zadzwonić i umówić się na wizytę do mojego gin. Koniec zwleka is. Mam nadzieję że do końca czerwca będą już nasze wyniki z kariotypów. AMH już odebrałam. Oby ten rok okazał się dla nas szczęśliwy. @Brakujemiwiary co u Ciebie bo z tego co mi się kojarzy miałaś chy a teraz jakoś wizytę miec[emoji3059]?

reklama
Ja też się cieszę że się zdecydowałam ale może różnie się skończyć bo mąż jest negatywnie nastawiony bo znowu wraca fala zachorowań i mówi że zrobimy badania wezme stymulację i klinikę nam przed nosem zamkną i wszystko pójdzie na marne.
Każdy straszy że jesienią będzie od nowa amba. Teraz jest bardzo dużo zachorowań, fakt. Chyba w tym nowym świecie nigdy nie będzie już odpowiedniego momentu na ciążę. Zawsze bedzie ryzyko takze... działać i tyle...

@kolor nadzieji ciesze się że wracasz do gry ja też planuje w przyszłym tygodniu zadzwonić i umówić się na wizytę do mojego gin. Koniec zwleka is. Mam nadzieję że do końca czerwca będą już nasze wyniki z kariotypów. AMH już odebrałam. Oby ten rok okazał się dla nas szczęśliwy. @Brakujemiwiary co u Ciebie bo z tego co mi się kojarzy miałaś chy a teraz jakoś wizytę miec🥰?
Tak tak ja już po wizycie ☺️ jakoś nie miałam kiedy nawet zajrzeć gdyż ciągle coś... Kupilismy działkę w tamtym roku i doprowadzamy ja do porządku, wszystkie dzieci w rodzinie przychodzą na nią bo przecież Ciocia specjalnie dla nich kupila basen 😂😂🙈w piątek mialam wizytę i teraz czekam na @ ( chyba jeszcze nigdy w życiu tak na nią nie czekałam 🤷‍♀️) i kujemy się w brzuch 😍😍 myślę że w okolicach 6 lipca będę miała punkcie i zaraz transfer ❤️ boje się, boje się tego wszystkiego, jak zareaguje, czy uda się za pierwszym razem itp. Wiem że każdy dzień przybliża mnie do bycia mama i tego się trzymam, to podnosi mnie ciągle na duchu 😍❤️

Tak tak ja już po wizycie ☺ jakoś nie miałam kiedy nawet zajrzeć gdyż ciągle coś... Kupilismy działkę w tamtym roku i doprowadzamy ja do porządku, wszystkie dzieci w rodzinie przychodzą na nią bo przecież Ciocia specjalnie dla nich kupila basen 😂😂🙈w piątek mialam wizytę i teraz czekam na @ ( chyba jeszcze nigdy w życiu tak na nią nie czekałam 🤷‍♀️) i kujemy się w brzuch 😍😍 myślę że w okolicach 6 lipca będę miała punkcie i zaraz transfer ❤ boje się, boje się tego wszystkiego, jak zareaguje, czy uda się za pierwszym razem itp. Wiem że każdy dzień przybliża mnie do bycia mama i tego się trzymam, to podnosi mnie ciągle na duchu 😍
Trzymam kciuki Kochana. Dawaj znać co u Was💓

Tak tak ja już po wizycie ☺ jakoś nie miałam kiedy nawet zajrzeć gdyż ciągle coś... Kupilismy działkę w tamtym roku i doprowadzamy ja do porządku, wszystkie dzieci w rodzinie przychodzą na nią bo przecież Ciocia specjalnie dla nich kupila basen 😂😂🙈w piątek mialam wizytę i teraz czekam na @ ( chyba jeszcze nigdy w życiu tak na nią nie czekałam 🤷‍♀️) i kujemy się w brzuch 😍😍 myślę że w okolicach 6 lipca będę miała punkcie i zaraz transfer ❤ boje się, boje się tego wszystkiego, jak zareaguje, czy uda się za pierwszym razem itp. Wiem że każdy dzień przybliża mnie do bycia mama i tego się trzymam, to podnosi mnie ciągle na duchu 😍
👍👍👍

23.06: @Claudia2405 - testowanie po 1 IUI[emoji110][emoji110][emoji123][emoji123]
26.06: @KarolaJ - testowanie po 1 IUI[emoji110][emoji110][emoji123][emoji123]
29.06: @Mustbe - testowanie po IUI[emoji110][emoji110][emoji123][emoji123]

Jak tam dziewczyny? Jak z samopoczuciem?

U mnie ok, na razie oznak przychodzącego okresu nie ma, rano temperatura trochę powyżej 37. Nie nastawiam się na nic, czekam [emoji846]
23.06: @Claudia2405 - testowanie po 1 IUI[emoji110][emoji110][emoji123][emoji123]

20.06: @Asia34 - 2 IUI[emoji110][emoji110][emoji123][emoji123]
24.06: @kolor nadzieji - wizyta u gina(kolejny etap)[emoji110][emoji110][emoji123][emoji123]
26.06: @Adziunia - testowanie po 2 IUI[emoji110][emoji110][emoji123][emoji123]
29.06: @eij - 1 konsultacja[emoji110][emoji110][emoji123][emoji123]
01.07: @kaapo - testowanie po 2 IUI[emoji110][emoji110][emoji123][emoji123]
02.07: @Motylkowo - 1 wizyta serduszkowa[emoji110][emoji110][emoji3590][emoji188]

08.09: @Megan4 - wstępny TERMIN PORODU[emoji3590][emoji3590][emoji3590] (podwójne szczęście [emoji188])
20.10: @Lena3386 - TERMIN PORODU[emoji3590][emoji3590][emoji3590][emoji188]
13.12: @ola32 - TERMIN PORODU[emoji3590][emoji3590][emoji3590][emoji188]

Kogoś dopisać?[emoji846]

" KTO NIE WALCZY[emoji123] TEN NIE NIAŃCZY!!![emoji3590]"
[emoji188][emoji64][emoji1768][emoji2963][emoji64][emoji188]

"Jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam, a potem jeszcze chwilę... I kazdą kolejną też zaczekam!..."[emoji177][emoji188]

"Żyj i daj życie"[emoji3590][emoji188]

reklama
Szukam sobie ciągle zajęć, a najlepiej czuje się w pracy bo wtedy nie mam czasu na myślenie.
Czasem odczuwam takie ciągnięcie w dole brzucha ale to na pewno bez znaczenia.
Jestem prawie pewna że tym razem nic z tego, nie mam w zasadzie żadnych objawów, w poprzedniej udanej próbie już miałam powiększone i bolące piersi, teraz kompletnie nic.
Pozostaje czekać na test

Do góry