reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
23.06: @Claudia2405 - testowanie po 1 IUI[emoji110][emoji110][emoji123][emoji123]
26.06: @KarolaJ - testowanie po 1 IUI[emoji110][emoji110][emoji123][emoji123]
29.06: @Mustbe - testowanie po IUI[emoji110][emoji110][emoji123][emoji123]

Jak tam dziewczyny? Jak z samopoczuciem?
Ja chyba dostanę @ bo wszystko na to wskazuje, rozpiera mi dół brzucha , jajniki ciągną , mam tkliwe piersi i wysypało mnie na buzi😞 mam wrażenie, że zaraz dostanę wiec nie wiem czy będę nawet testować🙁Termin @ mam na dzisiaj

reklama
Zabieg miałam 13 czerwca ale to był dopiero 11dc. Termin @ mam ok 30 czerwca, też chyba nie będę wcześniej testować tylko zaczekam na @
Ja chyba dostanę @ bo wszystko na to wskazuje, rozpiera mi dół brzucha , jajniki ciągną , mam tkliwe piersi i wysypało mnie na buzi[emoji20] mam wrażenie, że zaraz dostanę wiec nie wiem czy będę nawet testować[emoji853]Termin @ mam na dzisiaj

23.06: @Claudia2405 - testowanie po 1 IUI[emoji110][emoji110][emoji123][emoji123]
29.06: @Mustbe - testowanie po IUI[emoji110][emoji110][emoji123]

No ja nie potrafię znaleźć punktu zero i nie nastawić sie na nic. Też jestem prawie pewna, że znowu nic z tego. Dziś zaczęły mnie pobolewac piersi na zbliżający się okres. Entuzjazm raczej mi spada niż rośnie. Dawajcie znać na bieżąco. Trzymam kciuki!

Nawet się napić nie można w weekend żeby się odstresować [emoji16]
29.06: @Mustbe - testowanie po IUI[emoji110][emoji110][emoji123]

No ja nie potrafię znaleźć punktu zero i nie nastawić sie na nic. Też jestem prawie pewna, że znowu nic z tego. Dziś zaczęły mnie pobolewac piersi na zbliżający się okres. Entuzjazm raczej mi spada niż rośnie. Dawajcie znać na bieżąco. Trzymam kciuki!

Ja nie wiem co mam myśleć, szczerze mówiąc. W piersiach mam czasem takie jakby mrowienie, ale pierwszy cykl biore progesteron dlatego nie mam porównania co do objawów i może to lepiej [emoji4]

Ja w każdej wcześniejszej próbie brałam luteinę i obolale piersi miałam tylko raz przy udanej
Ja nie wiem co mam myśleć, szczerze mówiąc. W piersiach mam czasem takie jakby mrowienie, ale pierwszy cykl biore progesteron dlatego nie mam porównania co do objawów i może to lepiej [emoji4]

reklama
Do góry