reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Ależ mi się ciśnienie podniosło. Jakieś dzieci mi pod oknem grały, a mieszkam na parterze. Ja patrze a oni celują piłką w sąsiadki doniczki na balkonie:wściekła/y: Coś tam się potrzaskało, bo słyszałam. Jak ich oper.... to zaraz uciekli.

no jak to dzieci :-p glupich pomyslow nie brak :-D chyba ze to jakies chuliganskie dzieci to za leb i do matek niech ucza i wychowują... my mielismy na pierwszym pietrze w bloku pana gryzli co nie lubial dzieci i krzyczal a jak przypadkiem komus pilka wpadla na jego balkon (taka gumowa bo my mali bylismy bardzo) to nozem traktowal ... :eek: to my potem mu kupy wrzucalismy na balkon hihihih

Pięknie robiliście, dopóki grali to ok, ale jak jeden zaczął specjalnie kopać na balkon. Takie cwaniaki, grali i specjalnie piłkę kopali pod okna. Potem pochodził i na doniczki na balkonie kopał i uciekał.

ja wlasnie wypilam... a teraz sie biore za sprzatanie w szafach i za jakies jedzenie moze.. pranie tez, bo jak w szafach ogarne to sie uzbiera... :-p... nie moge patrzec na moj dom :p ide cos porobic :tak:

Dziewczyny u mnie jak się dzieci bawiły to mi wybiły cegówką przednią szybę w Toyocie. Znalazłam gnojka który to zrobił i poszło z ubezpieczenia rodziców na pokrycie szkody.
Błonka ja słyszałam ten hymn ale mi się wydawało ,że to sobie robią takie żarty z tego.

Muszę poszukać w necie, bo to ledwo laptopa i w internecie buszuję- dlatego, że mogę go sobie na dwór zabierać a TV to może coś wieczorem- niekiedy, bo my ciąle gości mamy

reklama
Ło matko, ale obciach!!!!!Jeszcze na esce zrobili porównanie z Shakirą:szok:, no tak to Polska jak zwykle zabłysła tak jak z tymi autostradami....kasę na ich budowę z Unii zgarnęli a teraz płatnę chcą robić...

Do góry