reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
W piątek o 15.30 miałam wizytę pęcherzyk 20mm, a godzinę później czułam kłucie jak zawsze na owulacje i już myślałam że stracone, ale w sobotę rano okazało się że pęcherzyk jeszcze jest 21mm. Od tego czasu żadnych objawów.
Pamiętam Cię z tego forum z zeszlego roku i jeszcze @kolor nadzieji

Trzymam kciuki za testowanie

Ja juz też nie wslychuje się w organizm, bo różnie bywało. Kiedy juz myślałam dzień przed IUI że właśnie jest owulacja typowe odczucia jak na mnie rwanie jajnikow, bol głowy. Jechalam do kliniki zeby usłyszeć że lipa i już po wszystkim, na monitorze piękne pecherzyki na skeaju pęknięcia. Także chyba nie ma reguly.

Ostatnia edycja:
reklama
Ja też w tym cyklu panikę zrobiłam we wtorek, bo mnie tak w dole brzucha bolało. W środę rano na kontroli się okazało że są 2 pęcherzyki ale mają 17mm, więc panika była niepotrzebna. Nie zawsze organizm daje nam takie same sygnały niestety
Ja juz też nie wslychuje się w organizm, bo różnie bywało. Kiedy juz myślałam dzień przed IUI że właśnie jest owulacja typowe odczucia jak na mnie rwanie jajnikow, bol głowy. Jechalam do kliniki zeby usłyszeć że lipa i już po wszystkim, na monitorze piękne pecherzyki na skeaju pęknięcia. Także chyba nie ma reguly.

Ja to tu zagoscilam chyba na dużo dłużej niż przypuszczałam[emoji16] ale nawet jak mi się jakimś cudem uda to będę tu siedziała dalej bo ciężko się będzie z wami rozstac[emoji3590]
W piątek o 15.30 miałam wizytę pęcherzyk 20mm, a godzinę później czułam kłucie jak zawsze na owulacje i już myślałam że stracone, ale w sobotę rano okazało się że pęcherzyk jeszcze jest 21mm. Od tego czasu żadnych objawów.
Pamiętam Cię z tego forum z zeszlego roku i jeszcze @kolor nadzieji

Trzymam kciuki za testowanie

Cześć Kochane wiecie co zawsze jak mi się spoznia@ to wystarczy że zrobię test i tego samego dnia jest @ dziś jest 31dc i wczoraj jak się kladlam spać pomyślałam jak w nocy nie dostanę to rano zrobię i już oczywiście nie muszę 😪 teraz wystarczy że tylko pomyślę o teście a wredna @ przychodzi.

Cześć Kochane wiecie co zawsze jak mi się spoznia@ to wystarczy że zrobię test i tego samego dnia jest @ dziś jest 31dc i wczoraj jak się kladlam spać pomyślałam jak w nocy nie dostanę to rano zrobię i już oczywiście nie muszę 😪 teraz wystarczy że tylko pomyślę o teście a wredna @ przychodzi.

a temp spadła? może jeszcze nie jest po wszystkim:)

To będzie ciekawy tydzień... :)
1592209983147.png

reklama
Do góry