reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
W piątek o 15.30 miałam wizytę pęcherzyk 20mm, a godzinę później czułam kłucie jak zawsze na owulacje i już myślałam że stracone, ale w sobotę rano okazało się że pęcherzyk jeszcze jest 21mm. Od tego czasu żadnych objawów.
Pamiętam Cię z tego forum z zeszlego roku i jeszcze @kolor nadzieji

Trzymam kciuki za testowanie

Ja juz też nie wslychuje się w organizm, bo różnie bywało. Kiedy juz myślałam dzień przed IUI że właśnie jest owulacja typowe odczucia jak na mnie rwanie jajnikow, bol głowy. Jechalam do kliniki zeby usłyszeć że lipa i już po wszystkim, na monitorze piękne pecherzyki na skeaju pęknięcia. Także chyba nie ma reguly.

Ostatnia edycja:
reklama
Ja też w tym cyklu panikę zrobiłam we wtorek, bo mnie tak w dole brzucha bolało. W środę rano na kontroli się okazało że są 2 pęcherzyki ale mają 17mm, więc panika była niepotrzebna. Nie zawsze organizm daje nam takie same sygnały niestety
Ja juz też nie wslychuje się w organizm, bo różnie bywało. Kiedy juz myślałam dzień przed IUI że właśnie jest owulacja typowe odczucia jak na mnie rwanie jajnikow, bol głowy. Jechalam do kliniki zeby usłyszeć że lipa i już po wszystkim, na monitorze piękne pecherzyki na skeaju pęknięcia. Także chyba nie ma reguly.

Ja to tu zagoscilam chyba na dużo dłużej niż przypuszczałam[emoji16] ale nawet jak mi się jakimś cudem uda to będę tu siedziała dalej bo ciężko się będzie z wami rozstac[emoji3590]
W piątek o 15.30 miałam wizytę pęcherzyk 20mm, a godzinę później czułam kłucie jak zawsze na owulacje i już myślałam że stracone, ale w sobotę rano okazało się że pęcherzyk jeszcze jest 21mm. Od tego czasu żadnych objawów.
Pamiętam Cię z tego forum z zeszlego roku i jeszcze @kolor nadzieji

Trzymam kciuki za testowanie

Cześć Kochane wiecie co zawsze jak mi się spoznia@ to wystarczy że zrobię test i tego samego dnia jest @ dziś jest 31dc i wczoraj jak się kladlam spać pomyślałam jak w nocy nie dostanę to rano zrobię i już oczywiście nie muszę 😪 teraz wystarczy że tylko pomyślę o teście a wredna @ przychodzi.

Cześć Kochane wiecie co zawsze jak mi się spoznia@ to wystarczy że zrobię test i tego samego dnia jest @ dziś jest 31dc i wczoraj jak się kladlam spać pomyślałam jak w nocy nie dostanę to rano zrobię i już oczywiście nie muszę 😪 teraz wystarczy że tylko pomyślę o teście a wredna @ przychodzi.

a temp spadła? może jeszcze nie jest po wszystkim:)

To będzie ciekawy tydzień... :)
1592209983147.png

reklama
Do góry