reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Temp właśnie spadła do 36.5 także witaj nowy cyklu.

U mnie spadek zawsze jak z bicza strzelił oznaczał @ w ciągu kilkudziesięciu minut. Będę się powtarzać pewnie, ale koniec jednego zawsze oznacza początek kolejnego cyklu - największy dowód na świecie na nieskończoność nadziei. Trzeba walczyć dalej! z czystą kartą.

U mnie spadek zawsze jak z bicza strzelił oznaczał @ w ciągu kilkudziesięciu minut. Będę się powtarzać pewnie, ale koniec jednego zawsze oznacza początek kolejnego cyklu - największy dowód na świecie na nieskończoność nadziei. Trzeba walczyć dalej! z czystą kartą.
Niby tak,ale ile można? Mam aniołka z 9tc.w tym roku minie 4lata Dwie nieudane iui i 2 biochemiczne mam skończone 34lata teraz się spóźnił i już się po cichu cieszyłam że dam mojemu mężowi przepiękny prezent z okazji naszej zbliżającej się rocznicy ślubu a tu kolejna porażka mąż ma 36 lat skończone czas działa na niekorzyść.

Wiem co czujesz. Ja też się boję że jak teraz się nie uda, no może będzie jeszcze jedna próba może dwie i koniec. Na in vitro nas nie stać, bo jeszcze budowa domu w trakcie. I w głowie siedzi że Aid to jedyna szansa a jest jej coraz mniej. Bo my tylko na nasienie dawcy możemy liczyć.
Niby tak,ale ile można? Mam aniołka z 9tc.w tym roku minie 4lata Dwie nieudane iui i 2 biochemiczne mam skończone 34lata teraz się spóźnił i już się po cichu cieszyłam że dam mojemu mężowi przepiękny prezent z okazji naszej zbliżającej się rocznicy ślubu a tu kolejna porażka mąż ma 36 lat skończone czas działa na niekorzyść.

Cześć Dziewczyny. Podczytalam Was. Moje 3 iui też nieudane. Przykro ze Wam w tym cyklu tez nie poszlo. Ech ...
Mąż 40lat. Ja 29. Nie wiem czy u faceta wiek ma jakieś znaczenie jesli plemniki są ok. Przynajmniej na razie. Presję czasu czujemy mimo wszystko. To już 4 długie lata starań.
Lekarz w piątek. Ciekawe co wymyśli. To będzie pierwsza konsultacja. Już się nastroszylam bo po tylu "fachowcach" i pomysłach jakoś nowy lekarz wywołuje nerwy. Zobaczymy.

Cześć Dziewczyny.
Ja też już mam 3 iui za sobą. Teraz nastawiam się na kolejną, pewnie już ostatni raz się zdecydujemy bo podobno z każdą kolejną szanse i tak maleją. Póki co @ sie spóźnia 3 dni ale testy nagatywne.

Powiedzcie proszę czy przed iui miałyście robiną drożność jajowodów? Mi lekarz nie zlecił tego badania... nie wiem co o tym myśleś, wydawałoby się to podstawowe badanie żeby iui przystąpić, a lekarz stwierdził, że w mojej historii nie ma podstaw żeby takie badanie robić.

reklama
Cześć Dziewczyny.
Ja też już mam 3 iui za sobą. Teraz nastawiam się na kolejną, pewnie już ostatni raz się zdecydujemy bo podobno z każdą kolejną szanse i tak maleją. Póki co @ sie spóźnia 3 dni ale testy nagatywne.

Powiedzcie proszę czy przed iui miałyście robiną drożność jajowodów? Mi lekarz nie zlecił tego badania... nie wiem co o tym myśleś, wydawałoby się to podstawowe badanie żeby iui przystąpić, a lekarz stwierdził, że w mojej historii nie ma podstaw żeby takie badanie robić.
Robiłam to badanie. faktycznie podstawa. Jak masz niedroznosc to szkoda iui zanim nie udrozni

Do góry