Alkalalka82
Fanka BB :)
5 IuIMasz rację nadzieja pozostaje dopóki @ nie ma.
Które to podejście?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
5 IuIMasz rację nadzieja pozostaje dopóki @ nie ma.
Które to podejście?
5 IuI
1 negA 4 wcześniejsze też negatywne? Moje teraz 4 (1 biochemiczna, 2 neg a 3 poronienie w 8 tyg)
Temp właśnie spadła do 36.5 także witaj nowy cyklu.
Niby tak,ale ile można? Mam aniołka z 9tc.w tym roku minie 4lata Dwie nieudane iui i 2 biochemiczne mam skończone 34lata teraz się spóźnił i już się po cichu cieszyłam że dam mojemu mężowi przepiękny prezent z okazji naszej zbliżającej się rocznicy ślubu a tu kolejna porażka mąż ma 36 lat skończone czas działa na niekorzyść.U mnie spadek zawsze jak z bicza strzelił oznaczał @ w ciągu kilkudziesięciu minut. Będę się powtarzać pewnie, ale koniec jednego zawsze oznacza początek kolejnego cyklu - największy dowód na świecie na nieskończoność nadziei. Trzeba walczyć dalej! z czystą kartą.
Niby tak,ale ile można? Mam aniołka z 9tc.w tym roku minie 4lata Dwie nieudane iui i 2 biochemiczne mam skończone 34lata teraz się spóźnił i już się po cichu cieszyłam że dam mojemu mężowi przepiękny prezent z okazji naszej zbliżającej się rocznicy ślubu a tu kolejna porażka mąż ma 36 lat skończone czas działa na niekorzyść.
Robiłam to badanie. faktycznie podstawa. Jak masz niedroznosc to szkoda iui zanim nie udrozniCześć Dziewczyny.
Ja też już mam 3 iui za sobą. Teraz nastawiam się na kolejną, pewnie już ostatni raz się zdecydujemy bo podobno z każdą kolejną szanse i tak maleją. Póki co @ sie spóźnia 3 dni ale testy nagatywne.
Powiedzcie proszę czy przed iui miałyście robiną drożność jajowodów? Mi lekarz nie zlecił tego badania... nie wiem co o tym myśleś, wydawałoby się to podstawowe badanie żeby iui przystąpić, a lekarz stwierdził, że w mojej historii nie ma podstaw żeby takie badanie robić.