reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Ja dzisiaj też po pierwszym IUI, to już jesteśmy 3 do testowania za 2 tygodnie. Niestety nie znam się na tych parametrach, mnie lekarka wzięła tylko przed zabiegiem do labolatorium żeby mi pokazać na mikroskopie jak szybko plemniki się ruszają żebym się lepiej czuła ze próba dobra[emoji4]
Fajnie , że nie jestem sama😊za dwa tygodnie testujemy tzn moja pani dr powiedziała , że w 12 dniu od IUI i od jutra progesteron. Mi nic Nie pokazywali w labolatoriun tylko dostałam Raport po IUI. A jak Tobie pokazywała to mówiła Ci coś o nasieniu, że jest Ok albo Noe jest złe? mi nic nie mówili... 😟

Ostatnia edycja:
reklama
Mi mówiła że jest bardzo dobre nasienie i żebym sobie popatrzyła i rzeczywiście ciekawie to wyglądało [emoji4]
Ja mam brać progesteron od niedzieli i za 14 dni test chociaż pewnie jak się uda to i za 12 powinno coś wyjść
Fajnie , że nie jestem sama[emoji4]za dwa tygodnie testujemy tzn moja pani dr powiedziała , że w 12 dniu od IUI i od jutra progesteron. Mi nic Nie pokazywali w labolatoriun tylko dostałam Raport po IUI. A jak Tobie pokazywała to mówiła Ci coś o nasieniu, że jest Ok albo Noe jest złe? mi nic nie mówili... [emoji45]

Nie wiem o co chodzi w tej invicta - ale po raz kolejny poklocilam sie z lekarzem o ten duphaston... powiedział, że dodatkowy progesteron zakłóca działanie ciałka żółtego. Jak mu powiedzialam, ze przeciez wszyscy to zapisują na utrzymanie to mi powiedzial ze duphaston to już przeżytek i ze wszyscy "jeszcze" to zapisują ale najnowsze badania stoja na stanowisku ze zakłóca to proces. Juz sama nie wiem ci o tym myslec. Bo z drugiej strony podobno Invicta to klinika nr 1 w Polsce...masakra

Najważniejsze to ruch postepowy - tu widzę ze jest bardzo ok:)
Cześć dziewczyny, jestem tu nowa, dzisiaj miałam pierwsza IUI , pęcherzyk jak to lekarz stwierdził zaraz pęknie wiec tu jest Ok endo 10 , ale zastanawia mnie nasienie męża po preparatyce, może ni pomożecie zintrpretowac czy jest W miarę Ok czy jest masakra bo powiem ze się starsznie denerwuje a jestem w tym totalnie zielona: obje. 0,50 , koncentracja 100 , ruch postępowy 78 , ruch niepostepowy 8 , nieruchome 14[emoji45]

Dziewczynki podajcie daty testowania to wpisze was w nasz kalendarz[emoji4]
Ja dzisiaj też po pierwszym IUI, to już jesteśmy 3 do testowania za 2 tygodnie. Niestety nie znam się na tych parametrach, mnie lekarka wzięła tylko przed zabiegiem do labolatorium żeby mi pokazać na mikroskopie jak szybko plemniki się ruszają żebym się lepiej czuła ze próba dobra[emoji4]
Fajnie , że nie jestem sama[emoji4]za dwa tygodnie testujemy tzn moja pani dr powiedziała , że w 12 dniu od IUI i od jutra progesteron. Mi nic Nie pokazywali w labolatoriun tylko dostałam Raport po IUI. A jak Tobie pokazywała to mówiła Ci coś o nasieniu, że jest Ok albo Noe jest złe? mi nic nie mówili... [emoji45]

L
12.06: @Adziunia - 2 IUI[emoji110][emoji110][emoji123][emoji123]
15.06: @Alkalalka82 - testowanie po IUI[emoji110][emoji110][emoji123][emoji123]
15.06: @Olina003 - monitoring przed IUI[emoji110][emoji110][emoji123][emoji123]
16.06: @Asia34 - monitoring przed 2 IUI[emoji110][emoji110][emoji123][emoji123]
17.06: @kaapo - monitoring przed 2 IUI[emoji110][emoji110][emoji123][emoji123]
19.06: @agawid - wizyta u lekarza[emoji110][emoji110][emoji123][emoji123]
14.07: @Motylkowo - wizyta u immunologa[emoji110][emoji110][emoji110]

08.09: @Megan4 - wstępny TERMIN PORODU[emoji3590][emoji3590][emoji3590] (podwójne szczęście [emoji188])
20.10: @Lena3386 - TERMIN PORODU[emoji3590][emoji3590][emoji3590][emoji188]
13.12: @ola32 - TERMIN PORODU[emoji3590][emoji3590][emoji3590][emoji188]

Kogoś dopisać?[emoji846]

" KTO NIE WALCZY[emoji123] TEN NIE NIAŃCZY!!![emoji3590]"
[emoji188][emoji64][emoji1768][emoji2963][emoji64][emoji188]

"Jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam, a potem jeszcze chwilę... I kazdą kolejną też zaczekam!..."[emoji177][emoji188]

reklama
Do góry