reklama
Alkalalka82
Fanka BB :)
Ja miałam na NFZ ale rok temu.Dziewczyny czy mialyscie krzywą cukrowo-insulinowa na NFZ? Dzwoniłam dziś do laboratorium. Cukrową 20 zł A insulinowe 120 ...ciekawe czy lekarze wypisują ją na fundusz ;-)
Adziunia
Cześć Dziewczyny! Od 2,5 roku jestem czytelniczką wielu forów dot. starań o dzidziusia, jednak nigdy nie uczestniczyłam aktywnie w dyskusjach. Miło czytać jak wzajemnie się wspieracie i cieszycie z małych sukcesów. Każda z nas potrzebuje wsparcia psychicznego. Bo ile porażek jesteśmy w stanie znieść same. Każdy miesiąc nową nadzieją i nową porażką. Leczę się w INVICTA w Gdańsku, mąż jest 3 mies. po zabiegu żylaków powrózka nasiennego - co poprawiło nasienie dwukrotnie w porównaniu do lipca 2019, ja natomiast jestem po pierwszej inseminacji, która miała miejsce 11 dni temu. Do 9 dnia w moczu uwidaczniał się jeszcze pregnyl, dziś test już jest czysty... Pierwszy test mam zamiar zrobić 25 maja. Trzymam kciuki za Was, za siebie i za sprawiedliwość... skąd się wzięła ta bezpłodność w tym XXI wieku... Pozdrawiam
Cześć Dziewczyny! Od 2,5 roku jestem czytelniczką wielu forów dot. starań o dzidziusia, jednak nigdy nie uczestniczyłam aktywnie w dyskusjach. Miło czytać jak wzajemnie się wspieracie i cieszycie z małych sukcesów. Każda z nas potrzebuje wsparcia psychicznego. Bo ile porażek jesteśmy w stanie znieść same. Każdy miesiąc nową nadzieją i nową porażką. Leczę się w INVICTA w Gdańsku, mąż jest 3 mies. po zabiegu żylaków powrózka nasiennego - co poprawiło nasienie dwukrotnie w porównaniu do lipca 2019, ja natomiast jestem po pierwszej inseminacji, która miała miejsce 11 dni temu. Do 9 dnia w moczu uwidaczniał się jeszcze pregnyl, dziś test już jest czysty... Pierwszy test mam zamiar zrobić 25 maja. Trzymam kciuki za Was, za siebie i za sprawiedliwość... skąd się wzięła ta bezpłodność w tym XXI wieku... Pozdrawiam
Trzymam kciuki
Adziunia
Dziewuchy ja wracam właśnie z kliniki. Jestem już po pierwszej IUI okazało się, że dzisiaj były już piękne dwa pecherzyki Teraz czekanie ...
Ile czasu wcześniej był pregnyl? jaka dawka? ja też miałam robioną na pękniętym pęcherzyku...ale mam wrażenie, że pękł rano w drodze do kliniki
Adziunia
"piękne"... a ja najpierw przeczytałam "pęknięte"Ile czasu wcześniej był pregnyl? jaka dawka? ja też miałam robioną na pękniętym pęcherzyku...ale mam wrażenie, że pękł rano w drodze do kliniki
Dziękuje
reklama
PałkaZapałka
ja dziś byłam w klinice na badaniach krwi, oczywiście masa oznaczeń i... prawie 1200 zł za krew. w przyszłym tygodniu wybieram się na wymazy... nawet nie wiem jak gruby portfel szykować. Wiadomo, ze odkladalam na starania o dziecko jakis grosz, bo bez tego nie ma co marzyc w naszej sytuacji ale to wszystko jest tak drogie ze az smuci.
w ciagu tygodnia bede miala wszystkie wyniki, mam nadzieje ze beda w porzadku
w ciagu tygodnia bede miala wszystkie wyniki, mam nadzieje ze beda w porzadku
Podziel się: