reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Cześć Dziewczyny. Trochę mnie tu nie było. ostatnio miałam ciezki czas. Zmarla moja kolezanka. 29lat. Byla w 30 tyg i dostala udaru. Dziecko uratowali,ale ona odeszla...miala jeszcze 3letnie dziecko. Nie moglam pozbierać się po pogrzebie.
U mnie bez zmian. Czekam na okres żeby ruszyć z badaniami tarczycy. Kluja mnie jajniki,ale to standard w 2 fazie cyklu.

reklama
Przykro mi z powodu koleżanki miałam nadzieję że z tego wyjdzie[emoji17] życie jest niesprawiedliwe.
Cześć Dziewczyny. Trochę mnie tu nie było. ostatnio miałam ciezki czas. Zmarla moja kolezanka. 29lat. Byla w 30 tyg i dostala udaru. Dziecko uratowali,ale ona odeszla...miala jeszcze 3letnie dziecko. Nie moglam pozbierać się po pogrzebie.
U mnie bez zmian. Czekam na okres żeby ruszyć z badaniami tarczycy. Kluja mnie jajniki,ale to standard w 2 fazie cyklu.

Straszna historia :( Bardzo mi przykro!

Hej, potrzebuję porady, w zeszła niedzielę byłam u ginekologa który stymulował mnie puregonem, wyszło że mam 10 pęcherzyków po ok 10/12 mm lekarz nic z tym nie zrobił,powiedział że mam przyjechać za tydzień i pomyślimy co dalej, ja nie wytrzymałam i pojechałam do niego w środę skontrolować co się dzieje i oczywiście wszystkie urosly do 17/18 mm a lekarz wręcz zasugerował mi niecierpliwość i dalej nic nie dał, poszłam do niego w tą niedzielę i okazało się jajniki mają 10 cm torbiele po kilka cm nawet jeden 7 😳 mi leci dużo brązowego śluzu i boi mnie brzuch tak że mogę spać tylko na prawym boku 😥 lekarz przypisał luteinę... Czy jest coś co jeszcze powinnam brać?

Hej, potrzebuję porady, w zeszła niedzielę byłam u ginekologa który stymulował mnie puregonem, wyszło że mam 10 pęcherzyków po ok 10/12 mm lekarz nic z tym nie zrobił,powiedział że mam przyjechać za tydzień i pomyślimy co dalej, ja nie wytrzymałam i pojechałam do niego w środę skontrolować co się dzieje i oczywiście wszystkie urosly do 17/18 mm a lekarz wręcz zasugerował mi niecierpliwość i dalej nic nie dał, poszłam do niego w tą niedzielę i okazało się jajniki mają 10 cm torbiele po kilka cm nawet jeden 7 😳 mi leci dużo brązowego śluzu i boi mnie brzuch tak że mogę spać tylko na prawym boku 😥 lekarz przypisał luteinę... Czy jest coś co jeszcze powinnam brać?
Dużo pić, dieta wysokobialkowa i obserwować siebie. Prawdopodobnie hiperka Cie dopadła.

Ale lekarz ... 🤮😱😱 uwazaj Kochana na siebie. Mialam takia torbiel i to powazna sprawa. Powinnaś dostać coś na wyciszenie jajnikow. To może być hiperka

reklama
Ale lekarz ... 🤮😱😱 uwazaj Kochana na siebie. Mialam takia torbiel i to powazna sprawa. Powinnaś dostać coś na wyciszenie jajnikow. To może być hiperka
Dostałam tylko luteinę 🙄 no tragedia, rok zmarnowałam... Wydawało mi się że jest ok, później zaczęło mi podpadać zachowanie i się umówiłam do bardzo dobrego lekarza w klinice, który powiedział że on tak silne leki dał tylko raz w swojej karierze do naturalnych starań, że Aromek powinien mi wystarczyc i przypisał też pełno suplementow i metformax na pcos, zlecił pełno badań... U tego straciłam rok czasu i kupę kasy bo na zastrzyki wydawałam 2000 msc...

Do góry