reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Czesc kochane u mnie 26dc i wszystkie znaki na niebie i ziemi że @ będzie lada dzień są.
Ból podbrzusza raz większy raz mniejszy i to uczucie że zaraz się wybuchnie no i cycuchy jak Pamela Anderson patrz ale broń Boże nie dotykaj..
Mimo tego wirusa na brak pracy nie narzekam a szefowie mojej firmy zachowują się tak jakby nic się nie działo i cuda a na kiju od nas wymagają a u was jak tam chodzicie do pracy.?
Ja i mąż pracujemy z domu... U mnie roboty więcej niż przed wirusem, u niego w sumie też :(

reklama
Cześć dziewczyny, chwilę mnie nie było. Trudne dni. Mimo to przeszłam stymulacje do in vitro, są godzinkę mam podać Ovitrelle i w poniedziałek mam punkcję. Bałam się strasznie tego wszystkiego, ale już się oswoiłam. Mamy większe problemy i potrzebujemy teraz jakieś iskierki nadziei 😊 Trzymajcie kciuki!

Zaciskam mocno[emoji110][emoji110][emoji110] żeby było jak najwięcej jajeczek i żeby wszystko się udało.[emoji123][emoji123][emoji3590]
Cześć dziewczyny, chwilę mnie nie było. Trudne dni. Mimo to przeszłam stymulacje do in vitro, są godzinkę mam podać Ovitrelle i w poniedziałek mam punkcję. Bałam się strasznie tego wszystkiego, ale już się oswoiłam. Mamy większe problemy i potrzebujemy teraz jakieś iskierki nadziei [emoji4] Trzymajcie kciuki!

Coś nam forum zamiera... ;-) jakie macie plany ? Jak wiadomo większość klinik zamknięte. Straszą że epidemia może potrwać rok/półtora... nie wiadomo co robić

Ja cały czas czekam na wizytę 5.05 mam nadzieję, że do tej pory klinikę otworzą skoro mają luzować gospodarkę...ten rok dla mnie to jakiś jeden wielki shit, nic się nie układa jak powinno.
Ilu badań możemy się spodziewać po pierwszej wizycie w klinice żeby przystąpić do 1 inseminacji? Marzy mi się żeby chociaż ciąża mi w tym roku wyszła.

Ja odpoczywam i jest mi narazie dobrze[emoji16] zajmuje się domem ogrodem pieskiem i czasem mężem[emoji1] a tak po cichutku to dziś mam zamiar leżeć i pachnieć bo dziś mam urodziny[emoji12][emoji323]

Ja odpoczywam i jest mi narazie dobrze[emoji16] zajmuje się domem ogrodem pieskiem i czasem mężem[emoji1] a tak po cichutku to dziś mam zamiar leżeć i pachnieć bo dziś mam urodziny[emoji12][emoji323]

Oo Kochana! Wiesz czego Ci życzę - spełnienia marzeń ❤️ Ale też dużo spokoju w głowie i w sercu, miłości, szczęścia i zdrowia 🎂

reklama
Wszystkiego najpiękniejszego Kochana :-)zdrowia radości spokoju wewnętrznego i spełnienia marzeń ❤❤❤❤

Do góry