reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Kochana, gratuluję! Bardzo! Dajesz nadzieję wielu dziewczynom! Dbaj o Was 😘

U mnie dziś przyszła @, mam kryzys. W dodatku wyniki męża też nie najlepsze i chyba mamy nawrot nowotworu... To będą ciężkie święta... Ściskam Was mocno. Niech dla Was będą lepsze.
Dziękuję! Trzymam bardzo, bardzo mocno za Was kciuki i na pewno będę w dalszym ciągu tu zaglądać 😘

I jakie dotyczas miałyście badania? Co Wam wyszło?
Maz idealny ja tez do 2 inseminacji po 2 okazało się ze mam betę 7 i rosło co dwa nie 9 potem 11 ;/ . 3 inseminacja taka sama. Ginekolog stwierdził ze to albo nieprawidłowości jajowodów albo immunologia. Dostałam numer do immunologa. Immunolog skierował mnie na komórki Nk, Przeciwciał allo MLR oraz Kiry i test cytotoksyczny oraz cytokiny ..... potem był 2 cykle z Beta na plusie i teraz jest 4 taki sam

reklama
Do góry